Γέννησε η Scarlett Johansson: Το φύλο και το όνομα του παιδιού

19.08.2021
Γέννησε η Scarlett Johansson: Το φύλο και το όνομα του παιδιού
Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού, αν και, μάλλον, κάπως αναγκαστικά!

Όταν έγινε γνωστό τον Ιούλιο ότι η Scarlett Johansson είναι έγκυος, η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός ήταν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι έχει ήδη γεννήσει. Τελικά, ακόμη και στο Hollywood, αν κάποιος θέλει να κρατήσει κάτι κρυφό, μπορεί!

Ο εκπρόσωπος της 36χρονης σταρ επιβεβαίωσε την είδηση και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο σύζυγός της -ο γάμος με τον οποίο τελέστηκε επίσης χωρίς να πάρει κανείς είδηση- αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού, όμως, μάλλον κάπως αναγκαστικά!

Mε μία ανάρτησή του, ο Colin Jost αποκάλυψε αφενός ότι "Ναι, γέννησαν" αφετέρου ότι τον γιο τους τον ονόμασαν Cosmo και ότι τον λατρεύουν. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι θα εκτιμούσε μια κάποια διακριτικότητα, ενώ παρέπεμψε τον κόσμο για όποιες άλλες πληροφορίες στον υπεύθυνο Τύπο τους.

%PHOTO3%

Το αγοράκι αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την κινηματογραφική Black Widow καθώς έχει και ένα κοριτσάκι από τον γάμο της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, την 6 ετών Rose Dorothy, ενώ θυμίζουμε ότι πριν από αυτό τον γάμο υπήρξε παντρεμένη και με τον Ryan Reynolds.