Ο Daniel Craig αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία του και εξηγεί το γιατί

18.08.2021
Ο Daniel Craig αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία του και εξηγεί το γιατί
Ο διάσημος ηθοποιός θεωρεί το ζήτημα της κληρονομίας, γενικότερα, "αηδιαστικό" και προτιμά να χαρίσει όλη του την περιουσία αλλού από το να την κληροδοτήσει στα παιδιά του. Είναι μια άποψη και αυτή.

Ο Daniel Craig έχει δυο κόρες, μία από τον πρώτο του γάμο με τη Fiona Loudon και μία από τον γάμο του με τη Rachel Weisz (φωτό κάτω). Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Candis, ο 53χρονος ηθοποιός που υπήρξε και ο πιο πρόσφατος κινηματογραφικός James Bond αποκάλυψε τις κάπως παράδοξες σκέψεις του περί κληρονομιάς.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το celebritynetworth.com η περιουσία του Craig αυτή τη στιγμή υπολογίζεται περί τα $160 εκατομμύρια.

"Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμ΄μια που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει;", αναρωτήθηκε ο Craig τονίζοντας ότι δεν θέλει να αφήσει τεράστια ποσά στις επόμενες γενιές. "Πιστεύω πως το ζήτημα της κληρονομιάς είναι αρκετά αηδιαστικό. Η φιλοσοφία μου είναι να την ξεφορτωθείς ή να τη χαρίσεις πριν 'φύγεις'".

Είναι μια άποψη κι αυτή, και, όπως φαίνεται υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι που τη συμμερίζονται.

Ο Gordon Ramsay, για παράδειγμα.

Ο διάσημος βρετανός σεφ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν σκοπεύει να μοιράσει την περιουσία του στα παιδιά του -και, για την ιστορία, έχει πέντε!

"Δεν πάνε στα παιδιά τα χρήματα και αυτό δεν το εννοώ με την κακή έννοια, απλά δεν έχουμε σκοπό να τα κακομάθουμε", είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Telegraph κάποια στιγμή ο Ramsay τονίζοντας ότι το μόνο που έχουν συμφωνήσει με τη γυναίκα του να τους δώσουν είναι ένα 25% από την προκαταβολή για ένα διαμέρισμα, τίποτα άλλο.

"Δεν ταξιδεύουν στην πρώτη θέση μαζί μας. Δεν έχουν δουλέψει ακόμη σκληρά ώστε να μπορούν να την αξίζουν. Σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το μέγεθος, μου λες ότι θέλεις να ταξιδέψεις πρώτη θέση. Έ, όχι, δεν θα το κάνουν!!", λέει με πάθος ο Gordon. Δεν έχει κι άδικο, εδώ που τα λέμε...