Ariana Grande: Νέος έρωτας στον ορίζοντα μετά τον χωρισμό της - Συμπρωταγωνιστής και πρόσφατα χωρισμένος και αυτός

Ariana Grande: Νέος έρωτας στον ορίζοντα μετά τον χωρισμό της - Συμπρωταγωνιστής και πρόσφατα χωρισμένος και αυτός
Φαίνεται ότι η Ariana Grande δεν χρειάστηκε χρόνο για να γυρίσει σελίδα στη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο της, Dalton Gomez.

Η διάσημη τραγουδίστρια βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Ethan Slater εν μέσω του χωρισμού της από τον Gomez, όπως επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο Page Six.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι εκείνη και ο Slater - ο οποίος φέρεται να έχει χωρίσει επίσης πρόσφατα από τη σύζυγό του, τραγουδίστρια Lilly Jay - ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από αρκετούς μήνες μετά τη συνάντηση τους στα γυρίσματα της ταινίας.

Μια φωτογραφία από τον περασμένο Μάρτιο έδειχνε το καστ του «Wicked» να γιορτάζει στο Λονδίνο την κατάκτηση του Όσκαρ από την πρωταγωνίστρια Michelle Yeoh και σε αυτήν η Grande καθόταν κοντά στον Slater με το χέρι του τυλιγμένο γύρω της.

grande.jpg

Ο Slater παντρεύτηκε την Jay το 2018 και απέκτησαν έναν γιο πέρυσι. Ωστόσο, πηγές είπαν στο TMZ ότι αυτός και η Grande συναντήθηκαν αφού το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει.

Ο Slater - που υποδύεται τον Boq στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Wicked - έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας στο «Μπομπ Σφουγγαράκη: Το Μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ». Ο 31χρονος ηθοποιός προτάθηκε για το βραβείο Tony για τον ρόλο του ως Μπομπ.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Grande και ο μεσίτης ακινήτων Dalton Gomez χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου. Το πρώην πλέον ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Ιανουάριο, αλλά η σχέση τους παρέμενε φιλική παρόλο που ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους.

«Μαζί κατέληξαν στην απόφαση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντος τους. «Είχαν προβλήματα πριν από τον Ιανουάριο, αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι».

Ο Gomez επισκέφτηκε την τραγουδίστρια στα γυρίσματα του «Wicked» στο Λονδίνο σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, αλλά «δεν τα κατάφερε», είπε η πηγή.

«Ήταν πολύ καλοί φίλοι σε όλη τη διαδικασία και οι φίλοι και οι οικογένειές τους προσπαθούσαν να τους προστατέψουν».

Ο Gomez φαίνεται επίσης να έχει προχωρήσει, καθώς αναφέρθηκε ότι βγαίνει με άλλα άτομα εδώ και μήνες.

Παρά τον φιλικό τους χωρισμό, η τραγουδίστρια έσβησε κάθε ίχνος του γάμου της με την Gomez από το Instagram της.

Εκτός από τις φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, η Grande διέγραψε επίσης την επετειακή ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 377 εκατομμύρια ακόλουθούς της τον περασμένο Μάιο.

Ωστόσο, μια πηγή ισχυρίστηκε πρόσφατα στο Us Weekly ότι ο Gomez είναι «συντετριμμένος» από τον χωρισμό.

«Ήθελε να είχε το παραμύθι, αίσιο τέλος, και δεν φαίνεται να γίνει έτσι», είπε η πηγή στο ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι ο Gomez ελπίζει σε μια επανασύνδεση.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2023 - 12:32