Ο «θείος» David Beckham γνωρίζει τον νεογέννητο γιο του Marc Anthony: Η πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

20.07.2023
O David Beckham, o Marc Anthony και η Nadia Ferreira υποδέχονται τον Leo Messi στο Μαϊάμι και την ποδοσφαιρική ομάδα του πρώτου
O David Beckham, o Marc Anthony και η Nadia Ferreira υποδέχονται τον Leo Messi στο Μαϊάμι και την ποδοσφαιρική ομάδα του πρώτου
Οι δύο άντρες έχουν μια πολύ στενή φιλική σχέση μεταξύ τους και μοριάζονται πολλές στιγμές τόσο σε One on One βάση αλλά και οικογενειακώς!

Ο Marc Anthony βιώνει μοναδικές στιγμές καθώς πριν από έναν μήνα υποδέχτηκε το 7ο παιδί του, πρώτο με τη νυν σύζυγό του, Nadia Ferreira. Οι περήφανοι γονείς μοιράστηκαν τις χαρές τους με μία γλυκύτατη φωτογαφία στην οποία βλέπαμε το κεφαλάκι του μωρού (αγοράκι είναι) και το χεράκι του πλεγμένο με αυτά των γονιών του!

Έναν μήνα μετά ο 54χρονος λατίνος σταρ φωτογράφισε τον γιο του με τον «θείο», όπως τον ονομάζει, David να φιλά το πατουσάκι του. Ο λόγος, φυσικά για τον David Beckham ο οποίος είναι επίσης πολύτεκνος (αν και εκείνος σταμάτησε στα 4 παιδιά, με την ίδια γυναίκα).

{https://www.instagram.com/p/Cu50YHhtWeu/}

Όσο για τη μαμά Nadia; Η 23χρονη πρώην Μις Υφήλιο Παραγουάη είναι σα να μη γέννησε ποτέ! Εντυπωσιακή όπως πάντα στο πλευρό του συζύγου της, πρόσφατα υποδέχτηκε στο Μαϊάμι και την ομάδα του David Beckham τον Lionel Messi.

{https://www.instagram.com/p/CuzXbReur2S/?img_index=1}

Για την ιστορία, το μωράκι είναι το πρώτο για την καλλονή Nadia Ferreira και το έβδομο για τον 54χρονο Anthony, ο οποίος έχει δυο γιους από τον γάμο του με την Dayanara Torres (200 - 2004), τον Cristian και τον Ryan, τα 15 ετών δίδυμα Max και Emme από τον γάμο του με την Jennifer Lopez (2004 - 2014), την 29χρονη Arianna από τη σχέση του με την αστυνομικό Debbie Rosanto και τον Chase τον οποίο υιοθέτησαν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 18:23