Έχεις δει την αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Είναι, πραγματικά, ίδιες

20.07.2023
Έχεις δει την αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Είναι, πραγματικά, ίδιες
Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου... Σα δυο σταγόνες νερό.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και αυτό συχνά περιλαμβάνει και στιγμές με του δικούς της ανθρώπους.

Πρόσφατα ένα story της κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού για ευνόητους λόγους. Η Κωνσταντίνα χάρισε στους followers της ένα κοντινό πλάνο με τη μιρκή της αδελφή, Κατερίνα και ήταν, μάλλον, σα να τα έβλεπαν... διπλά!

spyropoulou.png

Η Κατερίνα Σπυροπούλου πριν από έναν χρόνο ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διεθνολογία και αφιέρωσε το πτυχίο της στη μεγάλη της αδελφή, η οποία, όπως έγραψε «της έμαθε πολλά». Ιδού η σχετική ανάρτηση με τη νεαρή κοπέλα σε πιο μελαχρινή εκδοχή.

{https://www.instagram.com/p/Cght2lmrTAP/?img_index=1}

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Πρόσφατα μάλιστα είχε μοιραστεί και μία φωτογραφία με τη μητέρα της καλώντας τους followers να βρουν τις διαφορές στις φωτογραφίες που ανέβασε στις οποίες βλέπουμε την ίδια να ποζάρει στο ίδιο μέρος με το ίδιο φόρεμα. Μόνο που στο μεταξύ... είχε γίνει μητέρα!

{https://www.instagram.com/p/CtFFxlfrMY8/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 14:39