Κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του Σταύρου Βαρθαλίτη: Οι φωτογραφίες και το μήνυμα όλο νόημα

20.07.2023
Κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του Σταύρου Βαρθαλίτη: Οι φωτογραφίες και το μήνυμα όλο νόημα
Οι καταστροφικές φωτιές που, δυστυχώς, μαίνονται ακόμη σε πολλά σημεία της Ελλα΄δας έκαναν στάχτη περιουσίες πολλών συνανθρώπων μας ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που υπέστη το φυσικό και ζωικό βασίλειο στις περιοχές αυτές. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μοιράστηκε τη δική του εμπειρία.

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι φωτιές που κατακαίνε εκτάσεις σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία, Ρόδο. Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι άνεμοι δεν βοηθούν καθόλου ούτε την εξέλιξη των πυρκαγιών ούτε και τις προσπα΄θειες κατάσβεσής τους!

Οι καταστροφές τεράστιες και κάθε μέρα που περνά αφήνει πίσω της νέα αποκαΐδια. Μεταξύ αυτών και το εξοχικό του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Ο νικητής του MasterChef 4 γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από ένα story στο οποίο βλέπουμε ό,τι απέμεινε από το σπίτι και οι εικόνες είναι, πρα΄γματι αποκαρδιωτικές. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα όλο νόημα μέσα της ανάρτησης, χωρίς, ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο βρίσκεται το εξοχικό και, πλέον, ότι έμεινε από αυτό.

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια, δεν έχω καμία διάθεση να δείξω με το δάχτυλο ποιος έχει την ευθύνη, το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι! Απλά σκέφτομαι αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής! Κρίμα».

varthalitis.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 13:48