Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της, Μάιρας Κούγια - Όλες οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

13.07.2023
Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της, Μάιρας Κούγια - Όλες οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Αποφοιτήσεων συνέχεια και για τους εγχώριους celebrities που καμαρώνουν και δημόσια για τα βλαστάρια τους. Μετά την Ελένη Πετρουλάκη, σειρά σήμερα για την Εύη Βατίδού.

Στην τάξη του 2023, όπως και η Άννα Μαρία Ίβιτς, ανήκει η Μάιρα Κούγια, η οποία είχε στο πλευρό της τη μητέρα της, Εύη Βατίδου. Προφανώς παρών θα ήταν και ο πατέρας της, Αλέξης Κούγιας, όμως κοινή φωτογραφία δεν είδαμε, ούτε κάποια δική του ανάρτηση, δηλαδή, εξ ου και αναφέρομαστε μόνο στη μαμά!

«Αποχαιρετώντας το σχολείο 🎓 Σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία προς μια ανεξάρτητη ζωή για τη Μαιρα», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία που μοιράστηκε η Εύη Βατίδου ενώ συνέχισε δηλώνοντας τη συγκίνησή της και ευχαριστώντας το σχολείο των παιδιών της για την ανεκτίμητη δουλειά και την απίστευτη υπομονή.

{https://www.instagram.com/p/CuobqmCMdYi/}

Εκτός από αυτή τη χαριτωμένη πόζα μαμάς και κόρης στα stories του μοντέλου είδαμε εκτός από τα βιντεάκια με τη στιγμή που ακούει το όνομα της κόρης της και δυο ακόμη φωτογραφίες τους.

31.jpg32.jpg

Καθώς καμάρωνε για τη θυγατέρα της, βέβαια, η Εύη Βατίδου, η οποία, πρόσφατα χώρισε από τον τελευταίο της σύντροφο, γύρισε τον χρόνο τρία χρόνια πίσω στην αντίστοιχη μέρα που καμάρωνε για την αποφοίτηση του γιου της, Χρήστου.

Χρήστος Κούγιας: Ο γιος του γνωστού ποινικολόγου αφαίρεσε την προκλητική ανάρτηση που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις

30_1.jpg

Αν κάποιος αναρωτιέται σχετικά με τον δρόμο που θα ακολουθήσει επαγγελματικά η 18χρονη δεσποινίς Κούγια η απάντηση είναι μία: Νομική! Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί ήδη και ο 21χρονος αδελφός της, με την επιρροή από τον μπαμπά τους να είναι πολύ έντονη. Η μητέρα της, βέβαια, είχε άλλα όνειρα, αλλά μάλλον έμειναν στον αέρα.

«Της το έχω προτείνει εδώ και πολλά χρόνια, την έχω πάει και στο Παρίσι, παντού την έχω πάει, την έχουν ζητήσει και πρακτορεία στο εξωτερικό, αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται. Με ύψος 1,80 κα θέλει να γίνει δικηγόρος», είχε πει πριν από μερικά χρόνια η Εύη Βατίδου που θα ήθελε, προφανώς, να δει την κόρη της και στην πασαρέλα αλλά «Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ η ίδια», όπως είπε και, αναγκαστικά, έκανε... πίσω!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 16:09