Χρήστος Κούγιας: Ο γιος του γνωστού ποινικολόγου αφαίρεσε την προκλητική ανάρτηση που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις

25.02.2021
Χρήστος Κούγιας: Ο γιος του γνωστού ποινικολόγου αφαίρεσε την προκλητική ανάρτηση που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις
Στα 19 του χρόνια, πρωτοετής φοιτητής Νομικής ο ίδιος, ο υιός Κούγιας είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση με τη δημόσια τοποθέτησή του.

Πρόσωπο των ημερών ο Αλέξης Κούγιας, για ακόμη μια φορά, καθώς αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσε εντάσεις όπου κι αν εμφανίστηκε.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε ο ίδιος τη βούληση να υπερασπιστεί τον "μεγαλύτερο σκηνοθέτη στην Ελλάδα", όπως τον χαρακτηρισε και από τη στιγμή που παρέλαβε επίσημα τη δικογραφία εξήγησε, με μεγάλη λεπτομέρεια, την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και έφτασαν μέχρι και τη μορφή απειλών προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Κούγια, όπως εξήγησε ο γιος του δικηγόρου, Χρήστος Κούγιας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook πριν από δυο μέρες.

Μέσα από ένα σχεδόν παραλληρηματικό κείμενο ο νεαρός αφενός υπερασπιζόταν με πάθος τον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον ως το καλύτερο και πιο επιτυχημένο δικηγόρο στην Ελλάδα αλλά και τον μεγαλύτερο μάγκα, αφετέρου διαβεβαίωνε ότι κανείς από την οικογένειά του δεν φοβάται. Αντίθετα, τονίζει ότι "δεν βλέπουν κανέναν μπροστά τους".

Το κείμενο αυτό, σήμερα πια, δεν υπάρχει στη σελίδα του Χρήστου Κούγια, ο οποίος, για την ιστορία είναι και αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας (ΠΑΕ ΑΕΛ) της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο πατέρας του. Προφανώς επικράτησε μια πιο ψύχραιμη, δεύτερη σκέψη, κυρίως ύστερα από τις έντονα αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε.

Στο μεταξύ, ως προς την υπόθεση Λιγνάδη, νωρίτερα το απόγευμα, απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας που είχε κατατεθεί και ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ενώπιων της ανακρίτριας η οποία ακούει την απολογία του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με σχόλιό του νωρίτερα, ο κύριος Κούγιας είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι σύμφωνα με αποδεικτικά στοιχεία που έχει προσκομίσει στο δικαστήριο, το κατηγορητήριο καταρρέει ολοκληρωτικά.

Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.