Γιατί μαστιγώνουν (στην κυριολεξία) τον Σάκη Ρουβά; Το βίντεο που εξηγεί τα πάντα

24.03.2023
Γιατί μαστιγώνουν (στην κυριολεξία) τον Σάκη Ρουβά; Το βίντεο που εξηγεί τα πάντα
(photo: @sakisrouvas)
Μια ξεχωριστή επιτυχία γιόρτασε πρόσφατα ο Σάκης Ρουβάς, αλλά το έκανε με ένα αρκετά παράξενο τρόπο που μας άφησε με ερωτηματικά. Υπάρχει εξήγηση όμως.

Πολύπράγμων και αεικίνητος ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά να δοκιμάζει νέα πράγματα και να απολαμβάνει κάθε καιριούριο που του δίνει η ζωή. Μία τέτοια περίπτωση μόλις μοιράστηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής ερμηνευτής και οι followers τον χειροκρότησαν.

Η αγάπη του για τη γυμναστική και την άθληση γνωστή εδώ και χρόνια, όμως τελευταία προστέθηκε ακόμη ένα άθλημα, ή μάλλον, μια πολεμική τέχνη, που τον κέρδισε και αυτό είναι το brajilian jiu jitsu, στο οποίο, όπως φαίνεται, ανέβηκε... πίστα!

Νέα ζώνη κέρδισε ο Σάκης και μοιράστηκε τη χαρά του με ΄ολο τον κόσμο.

Η Κάτια Ζυγούλη γιορτάζει και ο Σάκης Ρουβάς της αφιέρωσε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση

"Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βίντεο που μοιράστηκε και εκεί ακριβώς εντοπίσαμε κάτι "παράξενο".

Μετά την αλλαγή της ζώνης, τις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια, ο Σάκης περνά ανάμεσα από συναθλητές του οι οποίοι τον μαστιγώνουν με τις δικές τους ζώνες. Προφανώς πρόκειται για ένα τελετουργικό της συγκεκριμένης πολεμικής τέχνης και όχι κάποια μορφής... τιμωρία. Ιδού και η ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/CqLKdc0DK3C/}

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αυτό τον καιρό εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Teatro Athens είναι ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης με την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

{https://www.instagram.com/reel/Cm488qhjgQR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.03.2023 - 17:11