Catherine Zeta-Jones: Η παιδική φωτογραφία που ανέβασε και δείχνει τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει

26.03.2023
Catherine Zeta-Jones: Η παιδική φωτογραφία που ανέβασε και δείχνει τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει
Όταν ήμασταν παιδιά απολαμβάναμε όσο τίποτα να μεταμφιεζόμαστε στους αγαπημένους μας ήρωες και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ.

Έτσι και η Catherine Zeta-Jones όταν ήταν 6 ετών είχε ντυθεί φρουρός της Ουαλίας και τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστεί με τους φαν της, τη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Ουαλή σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε στη δουλειά των ονείρων της λέγοντας ότι όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει φρουρός της Ουαλίας και χαριτολογώντας σχολίασε πώς η καριέρα της δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετική διαδρομή.

«Όταν τα όνειρά σου και οι φιλοδοξίες σου να γίνεις μια μέρα φρουρός της Ουαλίας δεν πραγματοποιούνται ποτέ... γίνεσαι ηθοποιός για να μπορέσεις μια μέρα να παίξεις έναν! Έξι χρονών και το νιώθεις!» έγραψε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/Cp2_tgarDtL/}

Η Catherine κέρδισε Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου το 2003 όταν πρωταγωνίστησε ως Velma Kelly στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Chicago και αυτός ο ρόλος την έκανε περισσότερο γνωστή στο Χόλιγουντ.

Όσκαρ: 9 διάσημα ζευγάρια που έχουν κερδίσει και οι δυο από ένα βραβείο

Η Catherine εκτός από την παιδική της φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, ανέβασε και τρεις φωτογραφίες της από τα γυρίσματα του Chicago.

Αποτίοντας φόρο τιμής στους νικητές των Όσκαρ 2023, η σταρ έγραψε στη λεζάντα: «Όσκαρ!!! Πριν από 20 χρόνια είχα την τύχη να κερδίσω έναν μικρό τύπο για το Chicago» στέλνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους!

Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός τη δείχνει να συμμετέχει στο πρώτο νούμερο του μιούζικαλ, All That Jazz και να περιβάλλεται από χορευτές. Η δεύτερη και η τρίτη την δείχνουν επίσης να συμμετέχει σε άλλα μουσικά νούμερα της ταινίας, ντυμένη με τα εμβληματικά ρούχα της δεκαετίας του 1920 σε στιλ flapper και με ένα κομψό bob χτένισμα.

{https://www.instagram.com/p/CpsQU9DrCM-/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.03.2023 - 18:19