Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της: "Θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά"

11.01.2023
Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της: "Θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά"
Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη και δεν το κρύβει. Δυο μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η ελληνίδα influencer μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το "μικρό θαυματάκι τους", όπως αναφέρει, και οι ευχές έφτασαν θερμές από παντού.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν τον γιο τους χθες, Τρίτη 10/1/2023 και σήμερα βλέπουμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νεαρού, στην αγκαλιά της μαμάς του, ενώ τον είχαμε δει και χθες, σε ένα πολύ συγκινητικό story του μπαμπά του, ύμνο προς τις γυναίκες συνολικά και τη δική του ειδικά.

Στο post που έκανε σήμερα η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο της τον οποίο παρουσίασε ως "Το μικρό θαυματάκι μας 🤍🍼"

"Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου…" συνεχίζει η Ιωάννα ολοκληρώνοντας με μια τρυφερή υπόσχεση: "Θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!"

Λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισημοποίησαν, κατά έναν τρόπο, τη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

«Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», εξήγησε η τότε εκγυμονούσα influencer τονίζοντας ακόμη μία φορά πως, φυσικά, δεν αποκλείει τον γάμο αλλά τον θέλει όπως τον φαντάζεται και έτσι θέλει να τον κάνει, αν τον κάνει τελικά.

«Θέλω να φορέσω το ωραίο νυφικό μου, να χορέψω, να πιω», είχε πει τότε η Ιωάννα και τώρα που ο Αλεξάνδρου Junior έφτασε, μπορεί να αρχίσει να κάνει ήδη τα προγράμματά της.