Αυτοκτόνησε ο πρώην συνεργάτης της Ellen Degeneres, Dj tWitch

14.12.2022
Αυτοκτόνησε ο πρώην συνεργάτης της Ellen Degeneres, Dj tWitch
"Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και έμπνευση για τους θαυμαστές του", δήλωσε η σύζυγός του

Ο πρώην στενός συνεργάτης της Ellen Degeneres και Dj, Stephen "tWitch" Boss, αυτοκτόνησε σε ηλικία 40 ετών. "Με την πιο βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ μαζί μας ότι ο σύζυγός μου ο Stephen μας άφησε", επιβεβαιώνει η σύζυγος του, Allison Holker Boss. "Ο Stephen φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε. Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα πάνω από όλα και το να πορεύεται με αγάπη και φως ήταν το παν γι' αυτόν. Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και έμπνευση για τους θαυμαστές. Το να πούμε ότι άφησε μια κληρονομιά θα ήταν υποτιμητικό και η θετική του επίδραση θα συνεχίσει να γίνεται αισθητή. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα περάσει μέρα που δεν θα τιμήσουμε τη μνήμη του. Ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον εαυτό μου και ειδικά για τα τρία παιδιά μας". Κλείνοντας τη δήλωσή της, η Allison μοιράστηκε ένα μήνυμα για τον σύζυγό της, λέγοντας "Σε αγαπάμε, μας λείπεις και πάντα θα σου φυλάω τον τελευταίο χορό", κατέληξε.

Robert Downey Jr.: Τα ναρκωτικά στα οποία τον μύησε ο πατέρας του, η απόλυτη παρακμή και η θριαμβευτική επιστροφή

Ο Boss έγινε γνωστός ως διαγωνιζόμενος στο "The Wade Robson Project" του MTV. Αργότερα διαγωνίστηκε στο "So You Think You Can Dance" το 2008, τερματίζοντας την 4η σεζόν ατη δεύτερη θέση και αργότερα επέστρεψε ως All-Star. Ήταν κριτής όταν επέστρεψε το σόου το 2022. Το 2014, ο Boss συμμετείχε στο The Ellen DeGeneres Show ως guest DJ. Τελικά έγινε μόνιμος συνεργάτης και ανέλαβε ρόλο συνεκτελεστικού παραγωγού το 2020.

Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ο ίδιος έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και σειρές υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των "Magic Mike XXL", "Modern Family" και "Step Up All In". Εκτός οθόνης, ο Boss δημοσίευσε συχνά διασκεδαστικά χορευτικά βίντεο με τη σύζυγό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά τους συχνά συμμετείχαν στις αναρτήσεις τους σε βίντεο χορού.