Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος μαζί στις χαρές της κόρης τους

14.12.2022
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος μαζί στις χαρές της κόρης τους
Η Ανδριάνα Φουστάνου πήρε το πτυχίο της και οι δυο γονείς της, μαζί με τις δυο αδελφές της παραβρέθηκαν στην ορκομωσία της, ποζάροντας μάλιστα μαζί και στον φακό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος υπήρξαν παντρεμένοι για 8 χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2007 και έχουν μαζί μια κόρη, την 22 ετών, σήμερα, Ανδριάνα, η οποία μόλις ολοκλήρωσε της σπουδές της και είχε στο πλευρό της όλη την οικογένεια.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το 1940 στη Βόρειο Ελλάδα - Μόλις είχαν εισβάλει στη χώρα οι Γερμανοί»

Στο πανεπιστήμιο Πελοπονήσου σπούδαζε η Ανδριάνα και πρόσφατα πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών. Στην τελετή ορκομωσίας, στην Καλαμάτα ταξίδεψαν τόσο οι γονείς της όσο και η μία αδελφή της από την πλευρά της μητέρα της, Χριστιάνα Μπέτα, αλλά και η άλλη, από την πλευρά του πατέρα της, Ισαβέλα Φουστάνου, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Γιάννη Δραγούνη.

Οι τρεις αδελφές, μάλιστα, πόζαραν και μόνες τους στον φακό της περήφανης μαμάς, Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία δεν σταματούσε να καταγράφει τα πάντα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τις δυο κόρες της ύστερα από καιρό

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια, όμως ο Ανδρέας Φουστάνος και η Νατάσα Θεοδωρίδου αποτελούν παράδειγμα πολιτισμένων "πρώην" και αυτή τη φορά, η αφορμή για τη συνάντησή τους είχε, φυσικά, ιδιαίτερη βαρύτητα.