Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά: Χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια

09.12.2022
Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά: Χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια
Το πρώην - πλέον - ζευγάρι έχει υιοθετήσει μια κόρη, τη μικρή Έιντα

Τέλος μετά από περισσότερα απο 5 χρόνια σχέσης έβαλαν ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, σύμφωνα με το "Πρωινό μας".

Εβελίνα Παπούλια: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέβαζε το παντελόνι του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα"

Στην εκπομπή συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως: "Οι δύο τους χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης. Έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι. Ωστόσο ο ένας θα παραμείνει στη ζωή του άλλου. Υπάρχει αγάπη. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από μια ώριμη διαδικασία. Ήρθαν με τον καιρό σε απόσταση ως ζευγάρι. Αλλά όλο έχει γίνει πολύ βελούδινα. Η Έιντα θα τους ενώνει για πάντα. Της έχουν τεράστια αδυναμία,. Η Έιντα άλλωστε φωνάζει τον Τζώνη "μπαμπά”. Ο ίδιος άλλωστε είχε πάει μαζί με τη Χριστίνα στην Ουγκάντα μαζί της. Είχε σεβαστεί, άλλωστε, την απόφασή της να μείνει καιρό εκτός Ελλάδας προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα".

Νατάσα Μποφίλιου: Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων και η απάντησή της

Το ζευγάρι, που ζούσε μαζί, υιοθέτησε πριν από λίγους μήνες την μικρή Έιντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις, κυρίως λόγω της κόρης τους. Το περασμένο καλοκαίρι, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είχαν βαφτίσει την κόρη τους Έιντα στο Νυμφαίο.