Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο άνευ προηγουμένου καυγάς των δύο γυναικών στο Twitter έχει, σίγουρα, συνέχεια

10.11.2022
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο άνευ προηγουμένου καυγάς των δύο γυναικών στο Twitter έχει, σίγουρα, συνέχεια
Στιγμές απείρου κάλλους καταγράφηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να ανταλλάσσουν, δημόσια, απίστευτες ατάκες και τη μάχη να μαίνεται διαδικτυακά με τρόπο πρωτόγνωρο.

Η ιστορία ξεκίνησε από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη εβδομάδα. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη για πολλά και μεταξύ αυτών εξέφρασε την μεταμέλειά της για τα όποια προβλήματα είχε δημιουργήσει η συμπεριφορά της σε τέως συνεργάτες της στον Alpha.

Η ειλικρίνειά της, ειδικά σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εκτιμήθηκε πολύ από ανθρώπους της τηλεόρασης, όμως λειτούργησε και σαν "αμπάριζα" για αρκετούς άλλους, που βρήκαν ευκαιρία να τη "χτυπήσουν" ακριβώς για τα πράγματα για τα οποία η ίδια μόλις είχε παραδεχτεί δημόσια ότι είχε μετανιώσει.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Μέσα από την εκπομπή "Πρωινό" όπου εμφανίζεται, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, αρχικά:

"Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα πια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά της στον Alpha. [...] Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος, νομίζω όμως ότι το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή. Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. [...] Εγώ δεν έχω δουλέψει μαζί της, μην παρεξηγηθώ, τα έχω ζήσει όμως, τα έχω δει, τα έχω ακούσει”.

Στη συνέχεια, βέβαια, αναφέρθηκε ξανά και ξανά στο θέμα, μέχρι που κάποιος χρήστης του Twitter έκανε μια ανάρτηση tagάροντας και τις δυο κυρίες και ξεκινώντας, στην ουσία, κάτι που σίγουρα ούτε ο ίδιος είχε φανταστεί ποτέ.


"Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς «μπήκε» στον alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες [🤔] αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow [😂]", έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το... γλέντι "άναψε" με απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη και ένα απίστευτο πινγκ πονκγ μηνυμάτων που έφτασαν μέχρι και σε τηλεφωνική επικοινωνία -που δεν έγινε ποτέ, φυσικά, μέσα στα άγρια χαράματα, με την ουσία να μένει στις σχέσεις που χρησιμοποίησαν (ή όχι) οι δυο τους για να αναρριχηθούν επαγγελματικά.

Κάποια στιγμή η Φωτεινή Πετρογιάννη, όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της, όμως εκείνη την "έδωσε" κανονικά, αποκαλύπτοντας ακόμη και το γεγονός ότι κάλεσε και τον σύζυγό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σήμερα το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα που παραδέχτηκε ότι την έχει αιφνιδιάσει με ιδιαίτερα ψύχραιμο τρόπο καθώς, όπως είπε, χαρακτηριστικά "H διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

«Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα», είπε ακόμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ επιχειρώντας να ερμηνεύσει γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία, ανέφερε τα εξής: «Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει».

Η απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη

Η πρώτη απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη ήρθε μέσω μηνύματος που έστειλε στον φίλο και συνεργά της, Κώστα Τσουρό, μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά, γιατί εκείνη την ώρα έγραφε στο twitter. "Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου" είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός και λίγο αργότερα, η ίδια η παρουσιάστρια μίλησε η ίδια για τον εαυτό της.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινά τη συγκεκριμένη συζήτηση στην εκπομπή "Πρωινό"

«Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω την δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή για να κάνω κάποιον άλλο στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι αν είμαι κάτι», είπε με ραγισμένη φωνή η παρουσιάστρια, τονίζοντας πόσο στεναχωρημένη είναι γιατί γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και μίλησε και για την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά (χωρίς να αναφέρει καν το όνομά της) που φέρεται να τη βοήθησε στην καριέρα της ότι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. "Το αντίθετο μάλιστα. Μου έλεγε πάντα να δουλεύω με το κεφάλι χαμηλά", είπε τονόζοντας ότι έχει λάβει άπειρα μηνύματα συμπαράστασης και αυτό είναι το παράσημό της.

Αν έχει μπει, ή όχι, η τελεία, στο συγκεκριμένο "σίριαλ" θα φανεί σίγουρα!