Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: "Πραγματική ατυχία και δυστυχία, θα ήταν να μην σε είχα γνωρίσει αγαπημένε μου"

16.10.2022
Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: "Πραγματική ατυχία και δυστυχία, θα ήταν να μην σε είχα γνωρίσει αγαπημένε μου"
Η είδηση για τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ακόμη είναι νωπή στις καρδιές όλων ενώ οι δικοί του άνθρωποι, όσο και να περίμεναν την τραγική εξέλιξη παλεύουν να βρουν τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, μοιράστηκε τα πιο όμορφα λόγια αγάπης δίνοντας δυναμικά το "παρών" για όλους εκείνους που ανεβαίνουν Γολγοθά παρόμοιο με τον δικό τους.

Έχοντας παλέψει με μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία δυο χρόνια, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στις14/10/2022, λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 43 του χρόνια, και για τον χαμό του ενημέρωσε ο ίδιος τον κόσμο, μέσα από ανάρτηση που είχε ετοιμάσει για μετά το μοιραίο.

Η επί 10 χρόνια σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Δώρα Τσαμπάζη είχε συγκινήσει με το δημόσιο "αντίο" της και μία μέρα αργότερα επανήλθε μια κάτι ακόμη πιο δυνατό.

Μια φωτογραφία από τον γάμο τους και μερικά λόγια από καρδιάς.

«Πριν λίγο καιρό κάποιο άτομο από το περιβάλλον μου είπε, " Τι ατυχία σε βρήκε κορίτσι μου" και αμέσως τον σταμάτησα», ξεκινά την ανάρτησή της η Δώρα για να συνεχίσει: «Από πότε ο έρωτας είναι ατυχία; Από πότε το να έχεις βρει το πρόσωπο με το οποίο οι καρδιές σας κουμπώνουν απόλυτα είναι ατυχία; Μόνο ευλογία και ευτυχία νιώθω που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που ερωτεύτηκαμε τόσο δυνατά, που με κοίταζε στα μάτια και μου έδειχνε με τα λόγια του και τις πράξεις του ότι είμαι η μία, πως ό,τι έζησε πριν ήταν σταγόνες και εγώ ο ωκεανός», διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

«Αυτές τις εποχές με τα τόσο ρηχά συναισθήματα, το να βρεις τον άνθρωπο σου είναι λαχείο ακόμα κι αν το ζήσεις μόνο για ένα βράδυ. Οπότε το ποτήρι για εμένα, όχι απλώς είναι μισογεμάτο, είναι τέρμα γεμάτο. Αν κάποιοι λένε ότι ζούνε 30 χρόνια μαζί με τον άνθρωπο τους και το ονομάζουν αυτό "ζήσαμε μια ζωή μαζί", εγώ που έζησα 10 χρόνια μαζί του θα λέω ότι έζησα το 1/3 της ζωής μαζί του και είναι πολύ, πιστέψτε με.
Γιατί πραγματική ατυχία και δυστυχία, θα ήταν να μην σε είχα γνωρίσει αγαπημένε μου.
Έχουν στερέψει τα λόγια για την αγάπη σας και τη στήριξή σας στον ανείπωτο πόνο μας. Θα ήθελα να σας πω ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για εμάς. Τα παιδιά κι εγώ είμαστε καλά, απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ηρεμία.
Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.
Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι "μόνο" μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα.
Κάντε μου μια χάρη. Αγκαλιάστε απόψε τους αγαπημένους σας σφιχτά, κοιμηθείτε αγκαλιά.
Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι. ❤️»