Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τη νέα απώλεια που τις συγκλόνισε

16.10.2022
Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τη νέα απώλεια που τις συγκλόνισε
15 μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου οι δυο γυναίκες της ζωής του βυθίζονται ξανά στο πένθος.

Μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση θέλησε η Άντζελα Γκερέκου να αποχαιρετήσει τον Στέφανο, τον "αδελφό τους", όπως τον αποκαλεί, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

"Ο Στέφανος ήταν μέλος της οικογένειας μας!", διαβάζουμε στη λεζάντα. "Ανιδιοτελης φίλος, πιστός, δοτικός, σπάνιος, γεμάτος αγάπη για όλους μας. Αδελφος μας! Για 25 ολόκληρα χρόνια πάντα δίπλα μας και στα όμορφα κ στα δύσκολα", συνεχίζει, τονίζοντας πόσο ευλογημένοι είναι εκείνοι που τον είχαν στη ζωή τους.

"Τωρα πρέπει να τον αποχαιρετησουμε έτσι ξαφνικά που έφυγε και ποναμε πολύ όπως σε κάθε απώλεια αγαπημένων μας! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσεφερες στην οικογένεια μας! Καλο σου ταξίδι αγαπημένε μας! Θα σαγαπαμε παντα!", συνεχίζει η ηθοποιός ολοκληρώνοντας λέγοντάς του πως "Ο φίλος σου που λατρευες σε περιμένει.... 🙏💜"

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε μια δεύτερη ανάρτηση μέσα από την οποία η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε μερικές στιγμές από την κοινή τους ζωή. Εικόνες στις οποίες βλέπουμε τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, Μαρία, πολλούς ακόμη φίλους αλλά και τον αδελφό της ίδιας της Άντζελας. Η λεζάντα "Οικογένεια" τα λέει όλα!

Με μια αναδημοσίευση της ανάρτησης της μητέρας της τίμησε μέσω story τον καλό τους φίλο και η Μαρία Βοσκοπούλου συμπληρώνοντας τα εξής: Είχαμε τόσα να κάνουμε αλλά δεν προλάβαμε.

"Έλεγα πως ήσουν ο αφανής ήρωάς μας. Πάντα εκεί. Τώρα έφυγες και όλοι λένε πως πήγες να βρεις τον φίλο σου. Θα ήθελα να ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσο σημαντικός ήσουν για μένα. Τα πολλά λόγια δεν έχουν καμία σημασία. Μου λείπεις ήδη. Το Βοσκοπουλάκι σου!', γράφει η Μαρία και συγκινεί.