Η Kate Hudson και η κόρη της γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα του επιδορπίου με τον πιο γλυκό τρόπο

17.10.2022
Η Kate Hudson και η κόρη της γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα του επιδορπίου με τον πιο γλυκό τρόπο
Δεν είναι μυστικό ότι η Kate Hudson ξέρει πώς να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και φαίνεται ότι η κόρη της Rani Rose ακολουθεί τα χνάρια της!

Tην Παρασκευή η Hudson ανέβασε μια σειρά αναρτήσεων στο instagram δημιουργώντας μια αξιολάτρευτη συλλογή, με πρωταγωνίστρια την κόρη της να το διασκεδάζει σε ένα φανταχτερό εστιατόριο. Η Hudson ανέβασε το αξιολάτρευτο βίντεο με τη λεζάντα, «Να πώς γιορτάζουμε τώρα την #DessertDay».

Στο βίντεο της συλλογής, βλέπουμε τη Rani, της οποίας τα μάτια είναι στραμμένα σε μια λαχταριστή lemon-pie μαρέγκας. Την βλέπουμε να απλώνει τα χεράκια της προς το μέρος της, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, να παίρνει λίγο για να δοκιμάσει τη γεύση και να την απολαμβάνει!

Η κόρη της Kate Hudson έχει γενέθλια και η γιαγιά Goldie Hawn τη γιορτάζει περισσότερο απ' όλους

Έχουμε ξαναδεί τη Rani να παίζει με το φαγητό της και είναι πάντα τόσο αξιολάτρευτη κάθε φορά που εμφανίζεται στη σελίδα της μαμάς της στο Instagram. Και η αλήθεια είναι ότι η Rani ξέρει πώς να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, και ειδικά σε μια τέτοια γλυκιά μέρα όπως η Dessert day που γιορτάζεται στις ΗΠΑ!

Η Hudson έχει τρία αξιολάτρευτα παιδιά. Ο μεγαλύτερος της γιος είναι 18 ετών και τον έχει κάνει με τον πρώην σύζυγό της Chris Robinson. Ο επόμενος σε ηλικία είναι ο γιος της Bingham που είναι 11 ετών, τον οποίο έχει κάνει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Matt Bellamy. Η μικρότερη είναι η γλυκύτατη Rani Rose που είναι τριών ετών και μπαμπάς της είναι ο αρραβωνιαστικός της Hudson, Danny Fujikawa, με τον οποίο είναι μαζί από τα τέλη του 2016.