Η Emma και ο Bruce Willis είχαν το τέλειο καλοκαίρι παρά τις δυσκολίες - Το απίθανο βίντεο για του λόγου το αληθές

17.10.2022
Η Emma και ο Bruce Willis είχαν το τέλειο καλοκαίρι παρά τις δυσκολίες - Το απίθανο βίντεο για του λόγου το αληθές
Ο Bruce Willis και η σύζυγός του, Emma Heming, είναι μαζί στη μάχη του με την αφασία. Το 44χρονο μοντέλο είναι στο πλευρό του συζύγου της αφότου αποκάλυψε τη διάγνωσή του στα τέλη Μαρτίου και παράλληλα ενημερώνει συχνά τους ακόλουθούς της στο Instagram ότι ο Bruce τα πηγαίνει καλά.

Σε ένα γλυκό στιγμιότυπο σε Instagram Story, η Heming μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους που δεν βλέπουμε συχνά. Ο Willis, φορώντας ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και ένα καρό πουκάμισο, έγειρε για να φιλήσει τη γυναίκα του στο μάγουλο. Εκείνη κοίταξε χαρούμενη τον φωτογραφικό φακό ενώ ο αέρας της έπαιρνε τα μαλλιά στο πρόσωπό της. Η φωτογραφία αποτύπωσε μια αξιολάτρευτη στιγμή, στην οποία πρόσθεσε το δικό της σχόλιο, «Κι εγώ τον αγαπώ».

Η Heming δείχνει γενναιότητα στην αντιμετώπιση της ασθένειας του 67χρονου ηθοποιού, η οποία επηρεάζει την ικανότητά του να επικοινωνεί. Μοιράστηκε τις σκέψεις της τον Αύγουστο στην Εθνική Ημέρα Θλίψης, «Αυτό ήταν το καλοκαίρι της ανακάλυψης του εαυτού μου - να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη άνεσής μου και να παραμένω δραστήρια», έγραψε στη λεζάντα ενός Reel στο Instagram.

«Η θλίψη μου μπορεί να είναι παραλυτική, αλλά μαθαίνω πώς να ζω δίπλα της». Πρόσφερε επίσης λόγια «παρηγοριάς» που είχε ακούσει από τη θετή κόρη της Scout, σημειώνοντας ότι «η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης».

Συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του συζύγου της παρόλο που το ταξίδι δεν είναι εύκολο. Έχουν δύο μικρές κόρες να μεγαλώσουν, τη 10χρονη Mabel και την 8χρονη Evelyn και η Heming θέλει να είναι εκεί για να απολαμβάνει κάθε στιγμή και αυτό το καλοκαίρι πέρασαν πανέμορφα όλοι μαζί.

"Δεν πιστεύουμε στην τελειότητα εδώ, αλλά το καλοκαίρι μας #oursummer2022 ήταν ότι πιο κοντινό υπάρχει. Για την ακρίβεια ήταν μαγικό", γράφει στη λεζάντα η Emma και ιδού το βίντεο που μοιράστηκε για του λόγου το αληθές.