Η Καίτη Γαρμπή λατρεύει τον Διονύση Σχοινά και ο τρόπος με τον οποίο του εύχεται για τη γιορτή του είναι ακόμη μία απόδειξη

03.10.2022
Η Καίτη Γαρμπή λατρεύει τον Διονύση Σχοινά και ο τρόπος με τον οποίο του εύχεται για τη γιορτή του είναι ακόμη μία απόδειξη
Ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζει και η Καίτη Γαρμπή του αφιερώνει μία ανάρτηση που ξεχειλίζει αγάπη κι έρωτα μαζί!

28 χρόνια κοινής πορείας μετρούν, αισίως, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς οι οποίοι παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι, αντιμετωπίζοντας, μαζί με τον μοναχογιό τους, Δημήτρη, τα πάντα ως μία γροθιά.

Σήμερα, 3 Οκτωβρίου, του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει την ονομαστική του γιορτή και η αγαπημένη του σύζυγος θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Πλάι στο εντυπωσιακό, πραγματικά, πορτρέτο που επέλεξε για την περίσταση, η Καίτη έγραψε τα εξής: "Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας! Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος ολος!!!
Μόνο χαρές!!!♥️♥️♥️".

Οι ευχές έφτασαν από κάθε κατεύθυνση κάτω από την ανάρτηση αυτή ενώ ο ίδιος ο εορτάζων τηρεί διαδικτυακή σιγή ιχθύος από τις 16 Σεπτεμβρίου όταν μετά το "σίριαλ" που κάλυψε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη έλαβε τέλος με τον ίδιο να αποχωρεί από το σχήμα με το οποίο θα εμφανιζόταν φέτος τον χειμώνα.