Η Mila Kunis εξηγεί γιατί αυτή και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ τις πόρτες του μπάνιου τους

03.10.2022
Η Mila Kunis εξηγεί γιατί αυτή και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ τις πόρτες του μπάνιου τους
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 5χρονο Dimitri, και μια κόρη, την 7χρονη Wyatt

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έχουν μια αρκετά αντισυμβατική πολιτική ανοιχτών πορτών. Η 39χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι εκείνη και ο Kutcher κρατούν τις πόρτες του μπάνιου ανοιχτές ενώ βρίσκονται στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, την 7χρονη κόρη τους Wyatt, και τον 5χρονο γιο τους Dimitri.

Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους

«Είναι απλώς ένα από εκείνα πράγματα όπου, καλώς ή κακώς, ως οικογένεια και τα παιδιά, εμείς έχουμε κάθε είδους ενσωματωμένη σωματική λειτουργία ως πολύ τυπικό κανόνα», εξήγησε. Ενώ η Kunis παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν πίστευε» ότι θα ήταν το είδος του ανθρώπου που θα μπορούσε να «πηγαίνει στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή», όλα άλλαξαν όταν δύο παιδιά στο σπίτι προσπαθούσαν συνεχώς να μπουν μέσα. "Δεν πειράζει αν έκλεινα την πόρτα. Ποτέ δεν έκανε διαφορά", μοιράστηκε, σημειώνοντας ότι τα παιδιά της θα έρχονταν να χτυπήσουν την πόρτα "κάθε δύο δευτερόλεπτα" ούτως ή άλλως.

Η Hailey Bieber αρνείται ότι «έκλεψε» τον Justin Bieber από τη Selena Gomez και δηλώνει: «Είμαστε καλά»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kunis και ο Kutcher απασχολούν το κοινό με τις συνήθειές τους στο σπίτι. Τον Ιούλιο του 2021, το ζευγάρι έγινε viral αφού είπε στο podcast του Dax Shepard "Armchair Expert", "Αν μπορείτε να δείτε τη βρωμιά πάνω στα παιδιά, καθαρίστε τα. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα", καθώς συζητούσαν πόσο συχνά πρέπει να κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στην μειοψηφία που πλένει ολόκληρο το σώμα της στο ντους. Ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;" ρώτησε ο παρουσιαστής, με την Kunis να απαντάει: "Δεν είχα ζεστό νερό όταν μεγάλωνα ως παιδί, οπότε δεν έκανα πολύ μπάνιο ούτως ή άλλως". Όσο για τις δικές τους συνήθειες στο ντους, η Kunis και ο Kutcher είπαν και οι δύο ότι απέχουν από τη χρήση σαπουνιού σε ολόκληρο το σώμα τους κάθε μέρα. "Πλένω τις μασχάλες και τον καβάλο μου καθημερινά, και τίποτα άλλο", είπε ο Kutcher για τη χρήση του σαπουνιού.