Η Emily Ratajkowski κατακεραυνώνει την ταινία "Blonde" με θέμα την Marilyn Monroe

03.10.2022
Η Emily Ratajkowski κατακεραυνώνει την ταινία "Blonde" με θέμα την Marilyn Monroe
«Έχουμε εμμονή με τα νεκρά κορίτσια και τους κατά συρροή δολοφόνους», δήλωσε το μοντέλο

Μέσω του TikTok, η Emily Ratajkowski εξέφρασε την άποψη της για τη νέα βιογραφική ταινία του Netflix για τη Marilyn Monroe, "Blonde", και είπε ότι δεν εκπλήσσεται που ακούει ότι είναι μια άλλη ταινία που "κάνει φετίχ τον γυναικείο πόνο", καθώς συνόψισε τις απόψεις της για την αμφιλεγόμενη ταινία.

Από την κυκλοφορία της, η ταινία με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas, σε σκηνοθεσία Andrew Dominik, έχει αντιμετωπίσει αρνητικές κριτικές για την απεικόνιση της ζωής της αείμνηστης σταρ, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι βλέπουμε πάρα πολλές ιστορίες εκμεταλλευόμενων γυναικών στο Χόλιγουντ. Η Emily Ratajkowski είπε: "Έχω ακούσει πολλά για αυτήν την ταινία της Marilyn Monroe, την οποία δεν έχω δει ακόμα, αλλά δεν εκπλήσσομαι όταν ακούω ότι είναι άλλη μια ταινία που κάνει φετίχ τον γυναικείο πόνο, ακόμα και στον θάνατο".

Η Emily Ratajkowski τοποθετείται για το σκάνδαλο του Adam Levine - Οι γυναίκες δεν πρέπει να κατηγορούνται αν έχουν επαφές με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα, η Ratajkowski συνέχισε: "Μας αρέσει να κάνουμε φετίχ τον γυναικείο πόνο. Κοιτάξτε την Amy Winehouse. Δείτε την Britney Spears. Δείτε πώς έχουμε εμμονή με τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Δείτε πώς έχουμε εμμονή με νεκρά κορίτσια και κατά συρροή δολοφόνους. Παρακολουθήστε οποιοδήποτε επεισόδιο του CSI και δείτε την τρελή φετιχοποίηση του γυναικείου πόνου και θανάτου".

Η Έμιλυ πρόσθεσε: "Νομίζω ότι ως γυναίκα, μπορώ να πω για τον εαυτό μου, έχω μάθει πώς να κάνω φετίχ τον πόνο μου, οπότε αισθάνομαι σαν κάτι που μπορείς να το φροντίσεις, είναι κάπως σέξι. Nομίζω ότι το κάνουμε με πολλούς, πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αλλά θέλω αυτό να αλλάξει".

Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

Εβδομάδες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον παραγωγό ταινιών Sebastian Bear-McClard, η Emily Ratajkowski είπε: "Το σκεφτόμουν και ξέρεις τι είναι δύσκολο να κάνεις φετίχ; Τον θυμό. Ο θυμός είναι δύσκολο να γίνει φετίχ. Έχω λοιπόν μια πρόταση. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να τσαντιστούμε λίγο περισσότερο. Θα είμαι στην εποχή των μαγισσών μου. Το 2022, μωρό μου, είναι η εποχή της σκύλας. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε στην εποχή της σκύλας. Έτσι, θα εκνευριστώ όταν δω αυτήν την ταινία, το ξέρω ήδη, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Ναι, απλά θα θυμώσω".

Ο σκηνοθέτης Andrew Dominik έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενοχλείται πολύ αν το κοινό ενοχλείται από το "Blonde". Σε συνέντευξή του στο Screen Daily, είπε, "Είναι μια απαιτητική ταινία. Αν δεν αρέσει στο κοινό, αυτό είναι το πρόβλημα του κοινού". Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία βασίζεται σε ένα βιβλίο μυθοπλασίας και δεν είναι μια ακριβής, βιογραφική αναφορά που τιμά τη ζωή της Marilyn.