Η κόρη της Kate Hudson έχει γενέθλια και η γιαγιά Goldie Hawn τη γιορτάζει περισσότερο απ' όλους

03.10.2022
Η κόρη της Kate Hudson έχει γενέθλια και η γιαγιά Goldie Hawn τη γιορτάζει περισσότερο απ' όλους
Τεσσάρων ετών έγινε η χαριτωμένη Rani Rose Hudson Fujikawa και το πάρτι ήταν πριγκιπικό με όλη τη σημασία της λέξης. Οι δε παππούδες της ντύθηκαν Σταχτοπούτα και Πρίγκιπας για χάρη της!

Γενέθλια είχε η μοναχοκόρη της Kate Hudson, καρπός του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa, και το πάρτι της ήταν μια υπερπαραγωγή, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της μαμάς αλλά και της γιαγιάς της.

Όλοι φορούσαν στέματα, ενώ οι παππούδες Goldie Hawn και Kurt Russel και ολόκληρες στολές, βγαλμένες από τανία του Disney!

Από την πλευρά της, η περήφανη μανούλα έκανε επίσης μια ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της εορτάζουσας με την ίδια, του παππούδες, τα αδέλφια και τον μπαμπά της, φυσικά.

"Το ονειρεμένο κορίτσι μας έγινε τεσσάρων σήμερα. Χρόνια πολλά στη Rani Rose που γεμίζει τις καρδιές μας με τόση αγάπη καθώς ζει την κάθε μέρα με τεράστιο ενθουσιασμό, ομορφιά και χιούμορ. Γλεντήσαμε με τις καρδιές μας σήμερα... Με πριγκιπικό τρόπο, φυσικά. #HAPPYBIRTHDAY", γράφει στη λεζάντα και ιδού οι εικόνες που μοιράστηκε.

Εκτός από τη Rani, η Kate έχει κι άλλα δυο παιδά, τον 18χρονο Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της και τραγουδιστή των Black Crows, Chris Robinson τον 11χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse -και ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, τα αγόρια ασχολούνται με τη μουσική!