Μυστικός γάμος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Η μοναδική φωτογραφία μέχρι στιγμής

03.10.2022
Μυστικός γάμος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Η μοναδική φωτογραφία μέχρι στιγμής
Σε πολύ κλειστό κύκλο παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα (2/1082022) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς.

Έναν μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με πολιτικό γάμο που τελέστηκε στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα -τόσο επιτυχημένη, μάλιστα, που εξέπληξε και τον ίδιο τον Δήμαρχο που το παραδέχτηκε δημοσίως.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day του Alpha όπου και προβλήθηκε η μία και μοναδική φωτογραφία που δόθηκε με έγκριση του ζεύγους, από την αδελφή του γαμπρού, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, η οποία είναι και νονά του γιου της παρουσιάστριας.

Παρότι κουμπάρες, όμως, η Σταματίνα δεν είχε μάθει τίποτα πριν το συμβάν καθότι η οικογένεια θέλησε -και against all odds- κατάφερε να κρατηθεί το όλο πλάνο σε άκρα μυστικότητα. Αργά το βράδυ όταν είχαν όλα τελειώσει πια, η Σταματίνα, απλά επιβεβαίωσε ό,τι είχε μάθει από άλλους και τα μετέφερε σήμερα στην εκπομπή, όπου μίλησε για τον γάμο αυτό και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος και τον τέλεσε.

Ο κύριος Κωνσταντέλλος επιβεβαίωσε ότι ήταν μια αυστηρά οικογενειακή υπόθεση με περίπου 10 άτομα παρόντα εκ των οποίων ένα μόνο, η μάρτυρας και στενή φίλη του ζεύγους, δεν ήταν συγγενής. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ο Δήμαρχος τόνισε επανειλημμένα την έκπληξή του για το ότι κατάφεραν, τελικά, να φέρουν εις πέρας το δύσκολο εγχείρημα χωρίς να πάρει κανείς είδηση.

Το νυφικό της Κωνσταντίνας ήταν της Σήλιας Κριθαριώτη και, όπως αποκάλυψε ο κύριος Σταματέλος θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος μετά τη γέννηση του παιδιού.

Ιδού το βίντεο από την εκπομπή Happy Day, ενώ, όπως έγινε γνωστό, η μόνη κάμερα που ήταν έξω από το Δημαρχείο και τελικά κατάφερε να πάρει μια δήλωση ήταν της Κατερίνας Καινούργιου... Αναμένονται νεότερα, λοιπόν.