Jennifer Lopez: Μοιράστηκε βίντεο 15 και 20 χρόνων και είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της

29.09.2022
Jennifer Lopez: Μοιράστηκε βίντεο 15 και 20 χρόνων και είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της
Αν υπάρχει μια celebrity με εντυπωσιακό βιογραφικό, αυτή είναι η Jennifer Lopez. Εκτός από εκπληκτική τραγουδίστρια, είναι επίσης χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας ομορφιάς, ενώ έχει και δύο παιδιά. Εκτός από την καλλιτεχνική καριέρα της, η J-Lo είναι επίσης αρκετά ενεργή στα social media και πρόσφατα χάρισε στους followers της ένα throwback από την ταινία El Cantante και ένα από το βίντεο κλιπ του Jenny From The Block όπου είναι ολοφάνερο πως παραμένει εντυπωσιακά η ίδια (αν όχι και καλύτερη!)

Η πρώτη ανάρτηση ήταν ένα βίντεο μοντάζ, το οποίο συγκέντρωσε μια συλλογή από κλιπ από την ταινία El Cantante του 2007, στην οποία η Jen πρωταγωνίστησε στο πλευρό του τότε συζύγου της, Marc Anthony. Η αφορμή για την ανάρτηση είναι η νέα της ταινία "The Mother" που βγαίνει σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους και στη λεζάντα της ανάρτησής της διαβάζουμε: «Προς τιμήν της νέας μου ταινίας #TheMother#Puchi#ElCantante#CinemaSunday#15YearsAgo#Throwback… Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να το πιστέψουμε ότι όλα αυτά έγιναν πριν από 15 χρόνια.

Θέλουμε να πούμε, ότι τα μόνα πράγματα που φαίνεται να έχουν αλλάξει είναι το σκούρο χρώμα των μαλλιών της και αυτά τα λεπτά σαν μολύβι στενά φρύδια, που ήταν μια σημαντική τάση στη δεκαετία του '60, τη χρονική περίοδο όπου διαδραματίζεται αυτή η ταινία.

Έτσι εκπαιδεύεται στο pole dancing η JLo: Το εκρηκτικό βίντεο που έγινε viral

Αν και είμαστε βέβαιες ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που σχετίζονται με την τόσο νεανική της εμφάνιση (εντάξει, μην ξεχνάς ότι έχει πρόσβαση στα καλύτερα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και θεραπείες υψηλής τεχνολογίας), σίγουρα όμως θα ήταν χρήσιμο απλώς να δοκιμάσουμε τις συμβουλές περιποίησης της Jen...

Ακόμη μία επέτειο γιόρτασε αυτή την εβδομάδα η JLo βέβαια και ήταν τα 20 χρόνια από τη μέρα που κυκλοφόρησε το τεράστιο χιτ της, Jenny From The Block που ήταν, στην ουσία το Breakthrough κομμάτι της.

Τα όσα είπαμε παραπάνω ισχύουν εδώ ακόμη παραπάνω ενώ δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε την παρουσία του αγαπημένου της συζύγου, πλέον, στο κλιπ. Η ζωή κύκλους κάνει και τους έφερε ξανά μαζί, τώρα πια, για πάντα!

Δες πώς είναι σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της Jennifer Lopez [photos]