Η Blake Lively είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds

16.09.2022
Η Blake Lively είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds
Το ζευγάρι έχουν ήδη αποκτήσει τρεις κόρες, την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 2χρονη Betty

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively επεκτείνουν ξανά την οικογένειά τους! Η 35χρονη ηθοποιός είναι έγκυος και περιμένει το τέταρτο μωρό της. Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς τριών κορών: της 7χρονης James, της 5χρονης Inez και της 2χρονης Betty. Η Lively εμφανίστηκε στο 10ο Ετήσιο Γυναικείο Συνέδριο του Forbes Power την Πέμπτη, όπου πόζαρε με ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα με παγιέτες με το μωρό της στην οθόνη.

Charlize Theron: Αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ευτυχισμένη και χωρίς να παντρευτεί

Τον Δεκέμβριο, ο 45χρονος ηθοποιός μίλησε για τη σημασία του να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, σημειώνοντας ότι ήταν σημαντικός παράγοντας στην απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Μιλώντας στον Senior Editor του LinkedIn News είπε ότι θέλει απλώς «να ζήσει τη ζωή σαν ένας κανονικός άνθρωπος», δηλώνοντας: "Θέλω τα παιδιά μου να έχουν ένα αρκετά φυσιολογικό πρόγραμμα. Για πολλά χρόνια, όταν η γυναίκα μου γύριζε μια ταινία, δεν θα γύριζα ταινία και εγώ θα ήμουν με τα παιδιά και το αντίστροφο. Έτσι θα κάναμε ένα είδος ανταλλαγής. Ποτέ δεν δουλέψαμε πραγματικά ταυτόχρονα. Αλλά πάντα ήμασταν μακριά. Άρα έλειπαν και τα παιδιά."

Celebrity οινοποιοί - 10 διάσημοι κύριοι και κυρίες που φτιάχνουν το δικό τους κρασί

Ο ίδιος συνέχισε εξηγώντας ότι "Τώρα που πηγαίνουν στο σχολείο, έχουν ένα κάπως κανονικό πρόγραμμα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή τους και μου αρέσει πολύ να είμαι ο σημερινός μπαμπάς", εξήγησε. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 όταν γνωρίστηκαν και πρωταγωνίστησαν μαζί στο "Green Lantern". Παντρεύτηκαν το 2012.