Ο Josh Duhamel παντρεύτηκε ξανά - Νύφη η Miss World America 2016, Audra Mari, και οι φωτογραφίες ξεχειλίζουν ομορφιά

16.09.2022
Ο Josh Duhamel παντρεύτηκε ξανά - Νύφη η Miss World America 2016, Audra Mari, και οι φωτογραφίες ξεχειλίζουν ομορφιά
Πανευτυχής ο Josh Duhamel δεν κρύβει τη συγκίνησή του έχοντας στο πλευρό του τη νέα του -καλλονή- σύζυγο.

5 χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Fergie, ο 49χρονος σταρ ντύθηκε ξανά γαμπρός. Πριν από 8 μήνες, η αγαπημένη του Audra Mari είπε το "Ναι" και οι δυο τους είναι πια και επίσημα σύζυγοι.

"Τι υπέροχη μέρα. Νιώθω τόσο τυχερός που έχω τόσο σπουδαίους φίλους, μία στοργική οικογένεια και τώρα μια σύζυγο που τα κάνει όλα πιο όμορφα. Σ' αγαπώ μωρό μου @audramari", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του, ο Duhamel και δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από όλο τον κόσμο.

Ο Duhamel γνώρισε την 28χρονη, σήμερα, καλλονή τον Μάιο του 2019 μέσω κοινών φίλων και όλα κύλησαν πολύ γρήγορα μεταξύ τους. Τον Ιανουάριο του 2022 της έκανε πρόταση γάμου καθώς περπατούσαν στην παραλία, έχοντας κρύψει την "ερώτηση" σε ένα μπουκάλι που "βρήκε τυχαία" στην άμμο. Η Audra είπε το "Ναι" και 8 μήνες μετά είναι ήδη παντρεμένοι.

Τόσο ο Josh όσο και η Audra κατάγονται από τη Βόρεια Ντακότα όπου και τέλεσαν τον γάμο τους. Εκείνη είχε κέρδίσει τον τίτλο Miss North Dakota και στέφθηκε Miss World America το 2016 εκπροσωπώντας τη χώρα στον διαγωνισμό για τη Μις Κόσμος εκείνη τη χρονιά.

Από τον γάμο του με τη Fergie (2009 - 2017) ο Duhamel έχει έναν γιο, τον 9 ετών, σήμερα, Axl. Μιλώντας για το πώς δέχτηκε ο νεαρός ότι θα έχει, πλέον, μητριά, ο ηθοποιός είπε ότι "είναι ενθουσιασμένος [για τον αρραβώνα τους]" και ότι τα πηγαίνει περίφημα με την Audri. "Έπαιξε μεγάλο ρόλο κι αυτό", συμπλήρωσε -και το φανατζόμαστε.

Ένα, πραγματικά, πανέμορφο ζευγάρι. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.