Έλαμπε, κυριολεκτικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

15.09.2022
Έλαμπε, κυριολεκτικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν το κρύβει πια. Στο πλευρό της ο σύντροφός της (ίσως και σύζυγος, ήδη) Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η μέλλουσα μητέρα μίλησε στις κάμερες και ήταν, πραγματικά, μια γλύκα!

Στα εγκαίνεια γνωστού εστιατορίου αποφάσισε να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκεί, απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η πρόταση γάμου έγινε (φάνηκε και από το μονόπετρο στο δάχτυλό της), όμως όμως άφησε να αιωρείται το αν όντως έχει τελεστεί ο πολιτικός ή όχι. Είναι έξι μηνών έγκυος και δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το φύλο του μωρού, ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζουν αρκετά δημοσιεύματα. Εκείνη δεν τη νοιάζει αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι, όμως ο μέλλων μπαμπάς ίσως να προτιμούσε ένα αγοράκι!

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό πράσινο μίνι φόρεμα με σκισήματα στο πλάι της κοιλιάς η Κωνσταντίνα έλαμπε με τη χαρά ενός μικρού παιδιού που περιμένει το δώρο που ζητούσε πολύ καιρό. Με το καλό!