"Η Lisa Kudrow είναι η πιο αγενής celebrity που έχω γνωρίσει"

16.09.2022
"Η Lisa Kudrow είναι η πιο αγενής celebrity που έχω γνωρίσει"
Για κάποιον, η αγαπημένη ηθοποιός δεν είναι και τόσο φιλική όσο φαίνεται στο ευρύ κοινό

Η Lisa Kudrow, που έγινε γνωστή ως "Phoebe" μέσα από τη σειρά "Φιλαράκια" αγαπήθηκε πολύ από το κοινό που φαίνεται πως έχει την καλύτερη άποψη για αυτήν. Απ'ότι φαίνεται όμως, υπάρχει κάποιος που δε συμμερίζεται αυτήν την άποψη.

Leonardo DiCaprio: «Kυνηγάει σίγουρα» την Gigi Hadid αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σχέση - Οι φωτογραφίες, βέβαια, άλλα λένε

Ο Spencer Pratt, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο αμερικανικό ριάλιτι "The Hills', αποκάλυψε πως η πιο αντιπαθής και αγενής celebrity που έχει γνωρίσει ποτέ ήταν η Lisa Kudrow. Ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση ενός follower του όταν τον ρώτησε για τον πιο αγενή διάσημο που έχει γνωρίσει και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες.

Charlize Theron: Αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ευτυχισμένη και χωρίς να παντρευτεί

"Ήταν 2009 και η σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν καλεσμένοι στο πρώτο μας ελίτ A-list πάρτι. Ήταν ξεκάθαρο πως όταν φτάσαμε, κανείς δεν μας ήθελε εκεί. Ήταν λες και κάναμε γυρίσματα για μια χιουμοριστική εκπομπή και μία κάμερα επρόκειτο να εμφανιστεί από το πουθενά, όμως η Heidi κι εγώ δεν νοιαστήκαμε από τη στιγμή που είχε νόστιμο φαγητό και ανοιχτό μπαρ. Όσο καθόμασταν, καταναλώνοντας λίγο χαβιάρι, η "Phoebe" πλησιάζει, που ήταν λίγο σοκαριστικό αφού κανένας δεν μας είχε μιλήσει στο πάρτι", εξήγησε ο Pratt.

Συνέχισε λέγοντας ότι όταν η ηθοποιός τούς πλησίασε, η Kudrow είπε στη σύζυγο του πως πρέπει να φύγει από κοντά του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, γιατί κάποια στιγμή θα τη δολοφονήσει, προσθέτοντας πως έχει τα μάτια σίριαλ δολοφόνου. Στην αρχή, ο Pratt προσπάθησε να καταλάβει αν επρόκειτο για αστείο, μέχρι που συνειδητοποίησε πως δεν ήταν. "Απλά έφυγε και τότε ήταν η πιο αγενής στιγμή που είχα με έναν άνθρωπο", είπε ο ίδιος.