Ο Jason Momoa ξυρίζει τα μαλλιά του on camera και εξηγεί γιατί

06.09.2022
Ο Jason Momoa ξυρίζει τα μαλλιά του on camera και εξηγεί γιατί
Την εδώ και χρόνια "σήμα κατατεθέν" κώμη του άλλαξε -και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση- ο Jason Momoa και το έκανε για έναν πολύ σοβαρό σκοπό, όπως εξηγεί ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα των πλαστικών μίας χρήσης -και της εξάλειψής τους, συγκεκριμένα- είναι ο Jason Momoa και βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να αφυπνίσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Ο Jason Momoa είχε γενέθλια και ο κολλητός του φίλος, Lenny Kravitz, του έκανε την καλύτερη ευχή!

Με ένα "Aloha" ξεκινά τη σύντομη ομιλία του ο 43χρονος σταρ και ενώ μιλά κοιτάζοντας τον φακό εμείς βλέπουμε την κομμώτρια να συνεχίζει το κούρεμα/ξύρισμα που, προφανώς, έχει ξεκινήσει νωρίτερα καθώς κάποια στιγμή κρατά στα χέρια του τις κοτσίδες του.

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το πόσο επιβλαβή είναι τα πλαστικά μίας χρήσης που πετιούνται σε τεράστια πληθώρα.

"Βαρέθηκα αυτά τα πλαστικά μπουκάλια... Πρέπει να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε, όπως και τα πλαστικά πιρούνια και όλες αυτές τις αηδίες", λέει ο Momoa τονίζοντας πως "όλα αυτά καταλήγουν στη γη μας, στους ωκεανούς μας".

"Είναι τόσο λυπηρό", συνέχισε, εκλιπαρώντας τους followers του να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να ελαχιστοποιήσουν τα μίας χρήσεις πλαστικά στη ζωή όλων. "Βοηθήστε με", φώναξε ο Jason και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα σχόλια φαίνεται ότι το κούρεμα θα "πιάσει τόπο".

Ο Jason Momoa έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία με εμφιαλωμένο νερό σε ειδικά μπουκάλια αλουμινίου με το όνομα Mananalu και δείχνει να έχει πάρει πάρα πολύ στα σοβαρά της περιβαλλοντικές του ανησυχίες. Μαζί του κι εμείς!