Η Adriana Lima γέννησε το τρίτο της παιδί και του έδωσε ένα παράξενο όνομα - Ιδού γιατί

06.09.2022
Η Adriana Lima γέννησε το τρίτο της παιδί και του έδωσε ένα παράξενο όνομα - Ιδού γιατί
Ένα αγοράκι γέννησε στις 29 Αυγούστου η Adriana Lima και χθες το ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο -μαζί με το πολύ ξεχωριστό όνομα που του έδωσε!

Το αγοράκι που γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες είναι το πρώτο της διάσημης καλλονής με τον εδώ και ενάμιση χρόνο συντροφό της, Andre Lemmers και το τρίτο, συνολικά, δικό της. Η Adriana Lima έχει δυο μεγαλύτερες κόρες με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jaric, τη 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna.

Adriana Lima: Περπάτησε στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά

Στην ανάρτηση με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο για τις χαρές της, η 41χρονη βραζιλιάνα καλλονή αποκάλυψε και το όνομα που έδωσαν στο μωράκι ενώ στη φωτογραφία μοιράστηκε το -απίθανο, ομολογουμένως- μάτι του. Και το όνομα αυτού... Κυανός (Cyan)

"Κυανό (Cyan) είναι το χρώμα μεταξύ πράσινου και μπλε στο ορατό φάσμα του φωτός. Κυανό είναι το χρώμα των νερών στη Bora Bora και τις Maldives, μέρη που αγαπά πολύ η οικογένειά μας. Κυανό είναι το αγαπημένο μας χρώμα... το χρώμα που έχουν τα μάτια του μωρού μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας, Cyan Lima Lemmers - 08/29/22", γράφει η Adriana και ιδού η αναρτηση ως είχε!

Η σχέση του ζεύγους μετρά μόλις έναν χρόνο πριν από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και το μοντέλο αναφέρεται στον αγαπημένο της, ο οποίος είναι CEO στην εταιρεία παραγωγής MiLu Entertainment από το 2014 ως "αδελφή ψυχή της".