Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας βαφτίζουν τον γιου τους και μετά... παντρεύονται κιόλας!

06.09.2022
Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας βαφτίζουν τον γιου τους και μετά... παντρεύονται κιόλας!
Μεγάλη μέρα για τον Θοδωρή Αθερίδη η σημερινή (6/9/2022) καθώς σήμερα ο εγγονός του θα πάρει το όνομά του.

Όπως αποκάλυψε το "Πρωινό", σήμερα (6/9/2022) η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα βαφτίσουν τον γιο τους, οποίος είναι ήδη τριών ετών.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή, το ζευγάρι θα δώσει στον γιο του το όνομα Θοδωρής και αμέσως μετά, αντίθετα με το σύνηθες, θα τελέσουν και τον πολιτικό τους γάμο.

Είθισται πρώτα να πραγματοποιείται ο γάμος και μετά η βάπτιση, όμως αυτή τη φορά, τα πράγματα θα γίνουν αλλιώς. Ιδού και το προσκλητήριο:

Ο Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του και η Σμαράγδα Καρύδη σχολιάζει με τρόπο μοναδικό!

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες των ανδρών της στα social media, όμως από όσες έχουμε δει ξεχωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία, αυτή που επέλεξε για τη φετινή γιορτή του πατέρα. Μία γλυκύτατη πόζα του πατέρα της, του συντρόφου της και του γιου της μοιράστηκε η ηθοποιός και η λεζάντα ξεχείλιζε αγάπη.

Οι δυο καλύτεροι μπαμπάδες που έχω γνωρίσει !
Ο δεξής ( έτσι όπως κοιτάτε ) είναι ο πιο ενεργός πατέρας που ξέρω ! Είναι πιο μάνα και από εμένα ! Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που κοιμάται μέχρι και στον υπνο του σκέφτεται το παιδί του ! Έχει παντα τη λύση για όλα κι είμαι η πιο τυχερή Μαμα στη γη !
Ο αριστερός ( έτσι όπως κοιτάτε) είναι ο πιο τρυφερός πατέρας που ξέρω ! Με έμαθε να είμαι καλός άνθρωπος .. με έμαθε να είμαι ευτυχισμένη και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν !
Χρόνια πολλά και στους δυο ! ❤️