Η Βίκυ Καγιά και φέτος στο Φεστιβάλ Βενετίας - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

06.09.2022
Η Βίκυ Καγιά και φέτος στο Φεστιβάλ Βενετίας - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν
Λίγο πριν από την έναρξη του πολυαναμενόμενου φετινού κύκλου του GNTM που θα σημάνει και την επιστροφή της ίδιας στο δημοφιλές ριάλιτι του Star, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη Βενετία καλεσμένη του Οίκου Armani.

Το 79ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πόλη των Δόγηδων και είχε και λίγο ελληνικό αέρα.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε το "παρών" σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται παράλληλα με τις πρεμιέρες των ταινιών του διαγωνιστικού πλαισίου καλεσμένη του Οίκου Armani και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της ενώ από τις αναρτήσεις της στο instagram είναι εμφανές το πόσο απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Mary Vitinaros: Έτσι την καλωσόρισε στο GNTM η Βίκυ Καγιά

Αφήνοντας στην Αθήνα για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της γύρω από τις πρεμιέρες των δύο τηλεοπτικών projects στα οποία συμμετέχει φέτος στον Star, το Shopping Star και το GNTM, η ελληνίδα καλλονή πέταξε για λίγο στη Βενετία και... ξεσάλωσε.

Η μία της εμφάνιση καλύτερη από την άλλη ενώ η εικόνα μιλά από μόνη της και για το πόσο απόλαυσε την εμπειρία και η ίδια.

Κομψότατη με total Armani look η Βίκυ Καγιά παρέδωσε μαθήματα glamour στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν αναλάβει εκ νέου τον ρόλο του κριτή στο GNTM, το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/9.

Επιστρέφοντας στο GNTM πάντως, αναφέρουμε ρεπορτάζ της Ελένης Τσολάκη, σύμφωνα με το οποίο από τα 21 μοντέλα (ηλικίας από 18 μέχρι 88 θυμίζουμε) που μπήκαν στο σπίτι μετά τις πρώτες οντισιόν που θα αρχίσουμε να βλέπουμε σε δύο εβδομάδες, έχουμε ήδη 3 (!) οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Με το "αριστερό" στο σπίτι του GNTM φέτος, λοιπόν; Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα φανούν.

GNTM 5: Το πρώτο επίσημο trailer είναι εδώ - Ο ακριβής ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή και ο νέος coach