Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

30.08.2022
Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά
Η τραγουδίστρια λέει ότι η «έκταση της τρέλας της» ήταν «να παίζει κυνηγητό με τους παπαράτσι» και ισχυρίζεται ότι η κηδεμονία ήταν «προμελετημένη»

Η Britney Spears μοιράστηκε –και στη συνέχεια διέγραψε– ένα φωνητικό σημείωμα διάρκειας 22 λεπτών που αποκαλύπτει νέους ισχυρισμούς για τα 13 χρόνια που πέρασε υπό μια συντηρητική αρχή που διέπει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της. «Με πέταξαν – έτσι ένιωθα, η οικογένειά μου με πέταξε», είπε.

Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε

Την 1η Φεβρουαρίου 2008, η Spears τέθηκε άθελά της σε κηδεμονία από τον πατέρα της, Jamie Spears και τον δικηγόρο Andrew M Wallet, αφού η τραγουδίστρια είχε επιδείξει ασταθή συμπεριφορά δημόσια για αρκετούς μήνες. Η Spears ισχυρίστηκε ότι η ενέργεια που ώθησε τη διευθέτηση ήταν απλώς «να μιλάω με βρετανική προφορά σε έναν γιατρό για να μου συνταγογραφήσει τα φάρμακά μου… τρεις μέρες αργότερα υπήρχε μια ομάδα Swat στο σπίτι μου, τρία ελικόπτερα». Περιέγραψε την «έκταση της τρέλας της» ως «κυνηγητό με τους παπαράτσι, κάτι που εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που έκανα για να είμαι διάσημη, οπότε δεν ξέρω τι ήταν τόσο επιβλαβές σε αυτό». «Δεν υπήρχαν φάρμακα στο σύστημά μου, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα. Ήταν καθαρή κατάχρηση», είπε η Spears.

Σε απάντηση στην κασέτα, η μητέρα της Spears, Lynne Spears, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram με μια μακροσκελή λεζάντα επιμένοντας ότι είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την κόρη της. «Britney, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου! Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω στις δυσκολίες! Ποτέ δεν θα σου γυρίσω την πλάτη! Οι απορρίψεις με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, κατάματα, κατ' ιδίαν».

Ο Joe E. Tata πέθανε: Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" αποχαιρετούν τον Nat τους

Η Spears είπε ότι την έβαλαν στη δουλειά αμέσως μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, όταν «το μυαλό της ήταν εντελώς τραυματισμένο», γυρίζοντας μια τηλεοπτική εκπομπή και ξεκινώντας τη δουλειά για το άλμπουμ της Circus το 2008. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έπρεπε να κάνω αυτό που μου είπαν. Μου έλεγαν ότι ήμουν χοντρή κάθε μέρα, έπρεπε να πηγαίνω στο γυμναστήριο…Ποτέ δεν θυμάμαι να νιώθω τόσο απογοητευμένη…με έκαναν να νιώθω σαν τίποτα και το συνέχισα γιατί φοβόμουν».

Το 2013, η Spears άρχισε να ζει στο Λας Βέγκας. Έχει δηλώσει προηγουμένως ότι της δόθηκε μόνο ένα επίδομα 2.000 δολαρίων την εβδομάδα για μια τετραετή σειρά παραστάσεων που κέρδισαν 138 εκατομμύρια λίρες. «Νομίζω ότι με τη σιγουριά έρχεται η φώτιση, που σε κάνει να σκέφτεσαι καλύτερα, και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελαν να κάνω – να γίνω πραγματικά καλύτερη. Γιατί τότε, ποιος θα είχε τον έλεγχο; Αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο γιατί έπρεπε απλώς να παίξω αυτόν τον ρόλο ότι όλα ήταν εντάξει όλη την ώρα και έπρεπε να το ακολουθήσω γιατί ήξερα ότι θα μπορούσαν να με πληγώσουν».

Σε αυτό το σημείο της ζωής της, η Spears είπε ότι «κάπως σταμάτησε να πιστεύω στον Θεό… Δεν ήξερα πώς θα μπορούσαν 40 άτομα να φεύγουν από το σπίτι μου κάθε μέρα και να με κάνουν να δουλεύω από τις 8 έως τις 6 το βράδυ, να με βλέπουν κάθε φορά να αλλάζω στο ντους, χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς πόρτα, τίποτα… Δεν μπορούσα να καπνίσω ούτε τσιγάρα. Οι θανατοποινίτες μπορούν να καπνίζουν τσιγάρα».

Η κηδεμονία της Spears τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Από τη διάλυσή της, η Spears παντρεύτηκε τον μακροχρόνιο φίλο της, τον Ιρανοαμερικανό ηθοποιό Sam Asghari. Σύμφωνα με τους όρους του συντηρητή, δεν της επιτρεπόταν να παντρευτεί ή να διαχειριστεί τον έλεγχο των γεννήσεων της, είπε στο δικαστήριο.