Ο Brad Pitt ζευγάρι με την Emily Ratajowski; Άκου τώρα κάτι πράγματα...

30.08.2022
Ο Brad Pitt ζευγάρι με την Emily Ratajowski; Άκου τώρα κάτι πράγματα...
Το μοντέλο πήρε πρόσφατα διαζύγιο με τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear-McClard, και φαίνεται πως ήδη έχει κάνει το επόμενο βήμα

Ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski έχουν πυροδοτήσει φήμες για ειδύλλιο αφού μια πηγή ισχυρίζεται ότι οι δύο σταρ εμφανίστηκαν μαζί. Ο 58χρονος και η 31χρονη φέρεται να εντοπίστηκαν να γευματίζουν μαζί στο Παρίσι. Οι εικασίες εντάθηκαν αφού οι δυο τους φέρεται να εντοπίστηκαν στη συνέχεια πιασμένοι χέρι χέρι στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με μια άγνωστη, ο Pitt εθεάθη πρόσφατα σε δείπνο με την Ratajkowski.

Είναι η Jennifer Aniston και ο Jon Hamm το νέο hot celebrity ζευγάρι;

Η πηγή ισχυρίστηκε: "Φήμες λένε ότι ο Brad Pitt έχει μια νέα κυρία στη ζωή του. Έτυχε να συνδεθώ με έναν πολύ ζεστό σεφ από ένα πολύ φανταχτερό παριζιάνικο εστιατόριο πρόσφατα και μου είπε ότι ο Brad δείπνησε πρόσφατα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο με το μοντέλο του οποίου το διαζύγιο κάνει συνέχεια πρωτοσέλιδα. Είπε ότι ήταν εκεί για ώρες».

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κάνουν μαζί διακοπές και οι fans τους θέλουν ξανά ζευγάρι

Αργότερα, στην ιστορία του Deux Moi στο Instagram, ένας χρήστης ρώτησε για τυχόν ενημερώσεις σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιό τους, με τον λογαριασμό να απαντά: "Παιδιά, πραγματικά νομίζω ότι ο Brad Pitt και η Ratajkowski βγαίνουν" πριν μοιραστεί μια φωτογραφία των δύο πιασμένων χέρι-χέρι στο Pearl Oyster Bar στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η Ratajkowski, η οποία ήταν παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear-McClard από το 2018, είχε πυροδοτήσει αρχικά τις φήμες ότι δεν ήταν πια με τον McClard αφού εμφανίστηκε δημόσια χωρίς τη βέρα της. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι μια πηγή να πει ότι το ζευγάρι, που έχει τον γιο του Sylvester Apollo, έπαιρνε διαζύγιο, ενώ μια άλλη πηγή είπε ότι το ζευγάρι χώριζε επειδή ο McClard ήταν «απατεώνας».