Chrissy Teigen: Ευτυχισμένη όσο ποτέ, φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με την οικογένεια της

31.08.2022
Chrissy Teigen: Ευτυχισμένη όσο ποτέ, φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με την οικογένεια της
Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε τη νέα εγκυμοσύνη της στις αρχές του Αυγούστου, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Κι ενώ παραδέχτηκε ότι δίσταζε αρχικά να το κάνει λόγω των θεραπειών γονιμότητας και της προηγούμενης απώλειας του αγέννητου βρέφους της, σήμερα λάμπει απόλυτα σε μια σειρά νέων φωτογραφιών ενώ βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Teigen πριν από λίγες μέρες στο Instagram, περιλαμβάνει φωτογραφίες της μαζί με τον σύζυγό της John Legend και τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους Luna και τον γιο τους Miles. Σε όλες τις φωτογραφίες, η μέλλουσα μαμά φορά ένα μακρύ, ροζ φλοράλ φόρεμα, η Luna ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα και ο Legend φοράει ένα πράσινο και ροζ φλοράλ κοντομάνικο πουκάμισο. Ο Μiles συμπληρώνει το θέμα, με παρόμοια χρώματα στο λευκό και ροζ φλαμίνγκο σορτς του.

Μεταμόσχευση φρυδιών: Η Chrissy Teigen τη δοκίμασε και περιγράφει την εμπειρία της

Φαίνεται ότι η μέλλουσα μαμά είναι απασχολημένη με την οικογένειά της ενώ ταξιδεύει, όπως φαίνεται σε όλες τις στιγμές που μοιράστηκε στην ανάρτηση. Προετοιμασία με τη Luna, περπάτημα στο δρόμο με τον Μiles, ηλιοβασίλεμα σε μια βόλτα με βάρκα.

Ενώ οι fans και οι ακόλουθοι μπήκαν στο Instagram για να μοιραστούν τον ενθουσιασμό και τις ευχές τους για τη μέλλουσα μαμά, η Teigen έλαβε σχόλια από μερικούς διάσημους φίλους για τις τελευταίες της φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της. «Πολύ χαρούμενη για σένα πανέμορφη», έγραψε η Paris Hilton δίπλα σε μια τριάδα emoji.