Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της που ξεκινά τη νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη

31.08.2022
Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της που ξεκινά τη νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη
Φοιτήτρια και η Λυδία Ευαγγελάτου και η μητέρα της, Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται εικόνες και συναισθήματα από τη σημαντική, αυτή, στιγμή της.

Μαζί με τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή, της Gwyneth Paltrow, της Reese Witherspoon και της Kate Hudson, και η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία. Όλοι μαζί στην Τάξη του 2022 που τελείωσαν φέτος το σχολείο.

Με μία ανάρτησή της, η περήφανη μαμά ευχήθηκε "Καλή αρχή" στην κόρη της που ξεκινά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το νέο σπίτι της νεαρής φοιτήτριας.

"Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou 💜Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω! #nyc #nyustern", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Άδειασε λοιπόν η "φωλιά" στο σπιτικό της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου καθώς και το δεύτερο παιδί τους έφυγε από κοντά τους! Ο μεγάλος γιος του ζεύγους, Νικόλας, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο Λονδίνο όπου μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, κάνει το Master του στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο.

Εν μέσω κορονοϊού, μάλιστα, τον χειμώνα του 2020 η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μία φωτογραφία μοναδική. "Κλασσική ελληνίδα μάνα" η "Τάτι" έπιασε το σίδερο για να "τακτοποιήσει" τον "κανακάρη" της και, όπως φαίνεται, κάνει τα ίδια και για τη θυγατέρα!