Single και πάλι στα 47 ο Leonardo DiCaprio: H Camila Morrone δεν τον έκανε να σπάσει τον κανόνα του "25"

31.08.2022
Single και πάλι στα 47 ο Leonardo DiCaprio: H Camila Morrone δεν τον έκανε να σπάσει τον κανόνα του "25"
Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με δημοσιεύματα που, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Leonardo DiCaprio συνηθίζει να βγαίνει με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από αυτόν (με μια σαφή ροπή προς τα μοντέλα) ενώ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στο Hollywood (και όχι μόνο) συζητιέται πολύ το ότι έχει το 25ο ως όριο ηλικίας για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει, αναξάρτητα από τη δική του ηλικία, που, φυσικά, μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο! Η τελευταία του αγαπημένη, έδειχνε ότι θα αποτελούσε την εξαίρεση, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται να μη ισχύει τελικά. Η Camila Morrone, για την ιστορία, έγινε 25 ετών στις 16 Ιουνίου του 2022.

Leonardo DiCaprio: Ποια σκηνή της καριέρας του ξεχωρίζει περισσότερο από όλες;

Ο Leo και η Camilla, η οποία είναι μοντέλο και ηθοποιός, πρωτοσυνδέθηκαν μεταξύ τους τον Ιανούαριο του 2018 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Aspen του Κολοράντο και από εκείνη τη στιγμή κράτησαν πολύ ιδιωτική τη σχέση τους μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 που κάθισαν δίπλα δίπλα στην τελετή για τα βραβεία Όσκαρ. Και πάλι, όμως, πολύ διακριτικά.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι μετέφεραν μέχρι και πρόσφατα ότι η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο ενώ δεν έκρυβαν ότι ήταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου σε μια παραλία στο Μαλιμπού ενώ τον Αύγουστο εκείνη εθεάθη με τη μητέρα της στο St Tropez και εκείνος με φίλους στο Λος Άντζελες.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε δώσει το 2019 για τους Los Angeles Times, η Camilla είχε μιλήσει και για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ της ίδιας και του αγαπημένου της, ενώ είχε εκφράσει και τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι είναι γνωστή ως "το κορίτσι του DiCaprio".

"Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας -και όχι μόνο στο Χόλιγουντ. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να βγαίνει με όποιον θέλει", είχε πει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Morrone.

Αν είναι, όντως, αλήθεια τα του χωρισμού, πάντως, θα φανεί στο μέλλον!