Penelope Cruz: Όμορφη όσο ποτέ στο εντυπωσιακό εξώφυλλο της Vogue Ισπανίας

30.08.2022
Penelope Cruz: Όμορφη όσο ποτέ στο εντυπωσιακό εξώφυλλο της Vogue Ισπανίας
Το εξώφυλλο της Ισπανικής Vogue με την Penelope Cruz δείχνει πόσο δυναμική και λαμπερή είναι η βραβευμένη με Όσκαρ, σταρ.

Πριν από λίγες μέρες η Cruz έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στην πρόσφατη φωτογράφηση του εξωφύλλου της στη Vogue Ισπανίας και πραγματικά η ηθοποιός είναι στα καλύτερά της. Η Cruz ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μια μεγάλη λεζάντα, ευχαριστώντας όλους στο πλατό που τη βοήθησαν να πετύχει την τολμηρή εμφάνιση της στο εξώφυλλο.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την σταρ να φοράει ένα μαύρο κορμάκι από λατέξ, ένα φανελένιο σακάκι, χοντροκομμένα κοσμήματα και μια μακριά πλεξούδα που μας παραπέμπει στην Fiona από την πρώτη ταινία του Shrek (όλες θέλαμε αυτή την πλεξούδα, για να είμαστε ειλικρινείς!). Φαίνεται τόσο γεμάτη αυτοπεποίθηση, λαμπερή και σαν να ξέρει ότι είναι η πιο όμορφη κοπέλα εκεί έξω.

Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]

Στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε μια πιο σπορ εμφάνιση από την σταρ τoυ Vicky Christina Barcelona. Φοράει ένα σπορ κοκκινωπό φορμάκι και ένα αθλητικό καπέλο στη φωτογραφία που έχει λεζάντα, «@voguespain @nedrogers #enlosmárgenes».

Και στην τελευταία φωτογραφία εξωφύλλου της Vogue Ισπανίας, την βλέπουμε ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, από το τιγρέ κορμάκι μέχρι τις φουτουριστικές γόβες. Το ανέβασε με την ίδια λεζάντα και όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό με την εντυπωσιακή ηθοποιό.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη στο Hola, αποκάλυψε ότι νιώθει «άβολα» όταν την αποκαλούν όμορφη επειδή δεν σκέφτεται τον εαυτό της έτσι. Περιέγραψε τον εξαντλητικό δρόμο της προς την αυτοπεποίθηση και το πώς μεγαλώνοντας, είχε πολύ λίγη. Αλλά αυτό έχει αλλάξει με τον καιρό.

«Δεν είμαι τόσο καλή σε αυτό γιατί είμαι πολύ συντηρητικός άνθρωπος από τη φύση μου, πρέπει να θυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου να δημιουργώ επίσης χρόνο για τον εαυτό μου. Δεν είναι κάτι που μου έρχεται φυσικά, τείνω να κάνω το αντίθετο, αλλά το δουλεύω», είπε σε άλλη συνέντευξή της. «Το να νιώθεις καλά δεν είναι μόνο να κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Έχει να κάνει με το να είσαι υγιής, δυνατή, να νιώθεις χορτάτη και να δίνεις στο σώμα και στο μυαλό σου αυτό που χρειάζεται».