Αφού είδαμε και τα τρία νυφικά της Jennifer Lopez ήρθε η σειρά και για το γαμπριάτικο του Ben Affleck - Η πρώτη φωτογραφία

30.08.2022
Αφού είδαμε και τα τρία νυφικά της Jennifer Lopez ήρθε η σειρά και για το γαμπριάτικο του Ben Affleck - Η πρώτη φωτογραφία
Με την κορφή μέχρι τα νύχια ντυμένος από τον Ralph Lauren ήταν και ο γαμπρός στον πιο λαμπρό γάμο της χρονιάς και ήταν, απλά, ένας κούκλος! Ιδού πώς παντρεύτηκε την JLo o Ben Affleck.

Ύστερα από 20 χρόνια (και μερικές ζωές για τον καθένα στο ενδιάμεσο) οι Bennifer παντρεύτηκαν -και μάλιστα δυο φορές- και μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Έναν μήνα μετά τον πρώτο, ξαφνικό και ανεπίσημο γάμο στο Λας Βέγκας, η Jen και ο Ben επισημοποίησαν τη σχέση τους με τη μεγαλύτερη λαμπρότητα και πολύ κόσμο στο πλευρό τους σε ένα τεράστιο γλέντι τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στην Τζόρτζια.

Στον δεύτερο αυτόν γάμο, η JLo φόρεσε τρία νυφικά (το ένα πιο όμορφο από το άλλο) όλα δια χειρός Ralph Lauren και τα παρουσίασε η ίδια στον κόσμο της μέσα από το site της OnTheJLo.com

Μέσα από αυτό το site η λατίνα σταρ διοχετεύει στον Τύπο όλα όσα θέλει ο κόσμος να γνωρίζει για εκείνη, τη στιγμή που το θέλει. Εξ ου και εξερράγη όταν διέρρευσε υλικό χωρίς την έγκρισή της. Συγκεκριμένα ένα βίντεο που δείχνει την ίδια να τραγουδά στον αγαπημένο της ένα νέο τραγούδι της ειδικά αφιερωμένο σ' εκεινον έκανε τον γύρο του διαδικτύου αναγκάζοντάς τη να επέμβει και να ζητήσει από τους υπεύθυνους των απανανταχού σελίδων που το αναπαρήγαγαν να το κατεβάσουν.

Τη νύφη, πάντως, την είδαμε. Τον γαμπρό όχι. Τουλάχιστον όχι επίσημα. Μέχρι που ο φωτογράφος της βραδιάς, John Russo, δημοσίευσε -με την έγκριση της JLo, προφανώς- τη μία και μοναδική φωτογραφία του Ben Affleck με total Ralph Lauren look. Και είναι κούκλος!