Η Αντζελα Γκερέκου μοιράζεται ένα από τα μυστικά της νεότητάς της και μπορείς κι εσύ να το εκτιμήσεις

30.08.2022
Η Αντζελα Γκερέκου μοιράζεται ένα από τα μυστικά της νεότητάς της και μπορείς κι εσύ να το εκτιμήσεις
Στην Κέρκυρα πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού η Άντζελα Γκερέκου και από εκεί έρχονται και οι τελευταίες αναρτήσεις της, η μια πιο χαρούμενη από την άλλη. Από την Κέρκυρα, λοιπόν και το μυστικό που μοιράζεται για να διατηρείσαι νέα και με καλή διάθεση.

Γέμισε το Instagram με Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ απολαμβάνει στο έπακρο της στιγμές που περνά στην ιδιαίτερη πατρίδα της και μαζί με τους ανθρώπους της, πράγμα που υπογραμμίζει σε κάθε ευκαιρία.

Στα 63 της χρόνια, η Άντζελα Γκερέκου παραμένει μία, πραγματικά, όμορφη, εντυπωσιακή, κομψή και γοητευτική γυναίκα και σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της αποκαλύπτει "πώς να διατηρείστε νέες και με καλή διάθεση". "Ένα από τα μυστικά είναι να βρίσκεστε με αγαπημένες συμμαθήτριές κ να νιώθετε σαν 15χρονα!!!", γράφει στη λεζάντα δύο φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της. Σε αυτές τις εικόνες τη βλέπουμε με τις παιδικές της φίλες, Σίσσυ και Νατάσσα, να χαμογελάνε σαν μικρά παιδιά και, όντως, πιστεύουμε 100% αυτό που υποστηρίζει! Μαζί της κι εμείς!

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη