Madonna: Αυτοί είναι οι 6 αυστηροί κανόνες ανατροφής των παιδιών της

30.08.2022
Madonna: Αυτοί είναι οι 6 αυστηροί κανόνες ανατροφής των παιδιών της
Η Madonna είναι ένα αληθινό ποπ είδωλο και δεν διστάζει να ξεπεράσει τα όρια της με την τέχνη, το στυλ και την προσωπικότητα της. Όσον αφορά όμως στο μεγάλωμα της οικογένειάς της, φαίνεται πως η σταρ είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Με τα έξι παιδιά της, δύο από τα οποία είναι βιολογικά (η 25χρονη Lourdes Leon και ο 22χρονος Rocco Richie) και τέσσερα υιοθετημένα (o 16χρονος David Banda, η 16χρονη Mercy James και οι 10χρονες Estere και Stella Mwale) η Madonna είναι αυστηρή και μερικές φορές επιβάλλει την πειθαρχία με εξαιρετικά αυστηρούς κανόνες που μπορεί να μας εκπλήξουν αλλά και να εμπνεύσουν τις δικές μας τεχνικές ανατροφής.

Και επειδή έχει ενδιαφέρον το ασυνήθιστο και απροσδόκητο στυλ ανατροφής της Madonna, διάβασε παρακάτω για τους 6 κανόνες με τους οποίους μεγαλώνει τα παιδιά της.

Δεν βγαίνουν ραντεβού πριν τα 18

Η σταρ, η οποία είναι γνωστή για την τολμηρή και απελευθερωμένη δημόσια προσωπικότητα της, φαίνεται να έχει πολύ πιο αυστηρές αρχές όσον αφορά στην ερωτική ζωή των κοριτσιών της. Κάποτε εξήγησε ότι το μεγαλύτερο παιδί της, η Lourdes, που είναι τώρα 25 ετών, δεν μπορούσε να βγει ραντεβού μέχρι να ενηλικιωθεί. Η ίδια είχε πει: «Δεν υπάρχουν αγόρια για τη Lourdes μέχρι τα 18 της».

Όχι γλυκά. Όχι αλάτι. Όχι γαλακτοκομικά

Η σταρ ακολουθεί μια αυστηρή μακροβιοτική δίαιτα όπου τρώει κυρίως λαχανικά, φασόλια και ξηρούς καρπούς. Φροντίζει επίσης τα παιδιά της να τηρούν αυτή τη σούπερ υγιεινή διατροφή και να μένουν μακριά από συντηρητικά, αλάτι, γλυκά, σοκολάτα ή οποιαδήποτε γαλακτοκομικά προϊόντα. Τα παιδιά, ωστόσο, μπορούν να απολαμβάνουν αυτές τις λιχουδιές κάθε τόσο χάρη στον πρώην της, Guy Ritchie, όπως είχε ομολογήσει, «Όταν ο μπαμπάς γυρίζει σπίτι, παίρνουν σοκολάτα».

Πρέπει να είναι μαζί της όλη την ώρα

Η μαμά Madonna λατρεύει να παρακολουθεί τα παιδιά της όσο περισσότερο μπορεί, ακόμα κι αν ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το φορτωμένο πρόγραμμά της. Αναφέρθηκε κάποια στιγμή ότι ο γιος της, Rocco, βαρέθηκε να κάνει περιοδείες με τη μαμά του. Ο έφηβος αποφάσισε να επαναστατήσει και να μείνει με τον πατέρα του, ο οποίος είχε έναν πιο «χαλαρό» τρόπο ζωής, που επέτρεπε στον νεαρό να «έχει φίλες και να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος χωρίς αλλαγές».

Αν δεν είναι κοντά, πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή μαζί της

Και ακόμη και όταν τα παιδιά της είναι με τον πρώην σύζυγό της, η Madonna πρέπει να τα ελέγχει και να ακούει τις φωνές τους όποτε θέλει. Μάλιστα, αυτό αναφέρθηκε σε μια λίστα κανόνων που έδωσε στον Guy Ritchie, στην οποία λέει ότι πρέπει να έχει επαφή με τα αγόρια της έως και τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα.

Όχι τηλεόραση. Όχι κινητά τηλέφωνα

Η τηλεόραση και τα τηλέφωνα έχουν γίνει ένα φυσιολογικό μέρος της καθημερινότητας όλων. Αλλά η σταρ έχει απαγορεύσει αυτά τα ηλεκτρονικά είδη στο σπίτι της και δεν επιτρέπει στα μικρότερα παιδιά της να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Ως εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας, η ποπ σταρ ενθαρρύνει τον χορό μετά το δείπνο.

Η κακή συμπεριφορά έχει τρομερές συνέπειες

Σε θέματα οργάνωσης και καθαριότητας δεν αστειεύεται η Madonna. Αποκάλυψε ότι όποτε έβρισκε βρώμικα ρούχα στο πάτωμα της κόρης της Lourde, «έπαιρνε όλα τα ρούχα της και τα έβαζε σε μια τσάντα και για να πάρει ξανά όλα τα ρούχα πίσω, έπρεπε να μάθει να τα έχει τακτοποιημένα». Παραδέχτηκε μάλιστα ότι υποχρέωνε τη Lourde να φοράει την ίδια στολή στο σχολείο κάθε μέρα μέχρι να μάθει το μάθημά της.