Ο Casey Affleck δεν πήγε στον γάμο του αδελφού του με την JLo, όμως την καλωσόρισε δημόσια και με πολλή αγάπη στην οικογένεια

22.08.2022
Ο Casey Affleck δεν πήγε στον γάμο του αδελφού του με την JLo, όμως την καλωσόρισε δημόσια και με πολλή αγάπη στην οικογένεια
Αφού είχαν κλεφτεί τον περασμένο μήνα, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους. Ο αδελφός του γαμπρού έλειπε όμως φρόντισε να μοιραστεί δημόσια την αγάπη του για τη νέα του νύφη.

Όσα χρόνια πάει πίσω στον χρόνο η ιστορία των Bennifer, τόσα μετρά και η σχέση της JLo με τον Cassey Affleck -δηλαδή περί τα 20!

Jen και Ben είχαν φτάσει μία ανάσα πριν από τον γάμο (πριν από μερικές ζωές και για τους δυο) άρα και οι οικογένειές τους είχαν αναπτύξει μια κάποια σχέση.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά και οι πρώτες εικόνες ξεχειλίζουν ευτυχία

Τώρα πια, έχοντας διανύσει αμφότερη μια μακρά και πλούσια πορεία ζωής, ξαναβρέθηκαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και, αυτή τη φορά, όπως υποστηρίζουν με μεγάλο πάθος σε κάθε περίσταση, είναι για πάντα.

Αναμένοντας ακόμη την επίσημη ανάρτηση της νύφης, η οποία, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό δίνει μόνη της φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για ό,τι αφορά τη ζωή της μέσα από τα social και το site της OnTheJLo, σταματάμε στο account του κουνιάδου της και διαβάζουμε τα γλυκά λόγια που της αφιέρωσε ως δώρο γάμου.

"Τα καλά πράγματα αξίζει να τα περιμένει κανείς. Στην υγειά των ανατροπών που έχει η ζωή, των νέων ξεκινημάτων και του να βρίσκει κανείς νέα αποθέματα παλιάς αγάπη! Καλώς ήρθες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για ισχυρη δυσλειτουργία! Αστειεύμαι. Απλά αστειεύομαι... Jen είσαι διαμάντι! Σ' αγαπάμε πάρα πολύ! ❤️", γράφει ο 47χρονος Casey και μοιράζεται μία φωτογραφία του με το ζεύγος από το χθές!

Ο μικρότερος αδελφός του Ben ήταν παντρεμένος επί 10 χρόνια με τη Summer Phoenix (ναι, την αδελφή του River και του Joaquin) πριν χωρίσουν το 2016 και έχουν μαζί δυο γιους [φωτό κάτω]

Από τις αρχές του 2021 ο Casey βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της συναδέλφου του Caylee Cowan με την οποία είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα!