Διαζύγιο για τον Κέισι Άφλεκ -Δε φαντάζεσαι ποια ήταν η γυναίκα του | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:48
17/3/2016

Διαζύγιο για τον Κέισι Άφλεκ -Δε φαντάζεσαι ποια ήταν η γυναίκα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο μικρός αδελφός του Μπεν, χωρίζει από την επί μία δεκαετία σύζυγό του και αυτό υπήρξε αφορμή για μάθουμε την ταυτόητά της. Ξαφνιαστήκαμε.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Κέισι Άφλεκ είναι επίσης ηθοποιός και ακολουθεί στα βήματα του πιο διασημου μεγάλου του αδελφού. Όπως φαίνεται, όμως, όχι μόνο στα επαγγελματικά.

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ από την Τζένιφερ  Γκάρνερ, χώρισε και ο 40χρονος αδελφός του από την εδώ και 10 χρόνια σύζυγό του, Σάμερ.

Η Σάμερ είναι επίσης ηθοποιός και ανήκει σε μια άκρως καλλιτεχνική οικογένεια, την οποία σκιάζει ένα βαρύ δράμα.

 

Σάμερ Φοίνιξ, ολόκληρο το όνομα της πρώην κυρίας Κέισι Άφλεκ και όπως πολύ καλά καταλάβατε είναι αδελφή των Γιοακίν (με τα τζιν στο κέντρο) και Ρίβερ Φοίνιξ (αριστερά) ο οποίος πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σε ηλικία μόλις 23 ετών. 

Στη φωτογραφία επάνω όλη η "εναλλακτική" οικογένεια Φοίνιξ πολλά χρόνια πριν, στη μέση τα δυο πιο διάσημα αδέλφια, Ρίβερ και Γιοακίν και κάτω, ο Κέισι και η Σάμερ το 2003 σε θεατρική παράσταση όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει δυο παιδιά

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ