Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: "Φανερώματα" με Coldplay στο background

22.08.2022
Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: "Φανερώματα" με Coldplay στο background
Οι φήμες θέλουν την Αναστασία Παντούση και τον Ιωάννη Παπαζήση ζευγάρι εδώ και καιρό όμως οι δύο τους τηρούν σιγή ιχθύος -μέχρι τώρα που "μίλησαν" μέσω social media.

Στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο Wembley βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο Ιωάννης Παπαζήσης και μοιράστηκε τη χαρά του μέσα από μερικές φωτογραφίες στον λογαρισμό του.

Στην ίδια συναυλία βρέθηκε και η Αναστασία Παντούση η οποία επίσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Προφανώς είχαν πάει μαζί, όμως μέχρι χθες κοινή λήψη δεν είχαμε δει. Μέχρι που ο ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά βίντεο που τους δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο την έμπειρία πλάι πλάι, ενώ το με το tag που έκανε στο όνομα της συναδέλφου/συντρόφου (;) του, εκείνη μπόρεσε και έκανε repost με την ίδια χαρά!

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια στο "Κόκκινο Ποτάμι" του Μανούσου Μανουσάκη και φαίνεται ότι ο έρωτάς τους πέρασε και στην κανονική τους ζωή!

Σε μία από τις πολλές ερωτήσεις που του έχουν κάνει σχετικά, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος έχει έναν γιο από τη σχέση του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας συγκεκριμένα:

«Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά μου και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».