Η Kim Kardashian είναι «πολύ υποστηρικτική» στο να πάει ο Pete Davidson για θεραπεία

11.08.2022
Η Kim Kardashian είναι «πολύ υποστηρικτική» στο να πάει ο Pete Davidson για θεραπεία
Όσα ισχυρίζεται πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

Η Kim Kardashian είναι «πολύ υποστηρικτική» στην απόφαση του Pete Davidson να αναζητήσει βοήθεια μετά τον εκφοβισμό από τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση ​​ότι η Kardashian και ο σταρ του «Saturday Night Live» είχαν αρχίσει να βγαίνουν, ο West κάνει επιθέσεις εναντίον του Davidson στο διαδίκτυο.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέσης

Όταν η Kardashian και ο ηθοποιός χώρισαν την περασμένη εβδομάδα, ο West δημοσίευσε ένα ψεύτικο εξώφυλλο εφημερίδας ανακοινώνοντας τον θάνατο του «Skete», όπως τον αποκαλεί. «Η Kim υποστήριξε πολύ το να πάει ο Pete για θεραπεία», είπε μια πηγή στο Page Six. «Ο Kanye δημοσίευσε αρνητικά πράγματα — τώρα προσθέστε χιλιάδες και χιλιάδες σχόλια. Κάποιος πρέπει να συνεργαστεί μαζί σου για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο», πρόσθεσαν. Ο Davidson έλαβε επίσης απειλές θανάτου από τους θαυμαστές του West, γι' αυτό εν μέρει ήταν σε «θεραπεία τραυμάτων» τον Απρίλιο, σύμφωνα με την πηγή. «Το να δέχεται απειλές θανάτου από τους θαυμαστές του Kanye και όλη η αρνητική προσοχή στο διαδίκτυο δεν είναι καλό για τον μέσο άνθρωπο – ειδικά για κάποιον που αγωνίζεται με ψυχική ασθένεια», επεσήμανε μια άλλη πηγή.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό

Ο Davidson ήταν πάντα ανοιχτός για τα προβλήματα ψυχικής του υγείας. Το 2018, προκάλεσε πανικό γράφοντας στο Instagram, «Πραγματικά δεν θέλω να είμαι πια σε αυτή τη γη. Πραγματικά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω. Το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους». Και, στην πραγματικότητα, επαίνεσε τον West - ο οποίος επίσης έχει παλέψει δημόσια με προβλήματα ψυχικής υγείας - επειδή ήταν ανοιχτός σε αυτά.