Η Monica Lewinsky ζητά από τη Beyonce να αφαιρέσει τον στίχο του «Partition», μετά τις αντιδράσεις σχετικά με το «Heated»

06.08.2022
Η Monica Lewinsky ζητά από τη Beyonce να αφαιρέσει τον στίχο του «Partition», μετά τις αντιδράσεις σχετικά με το «Heated»
Η Beyoncé θα αλλάξει δύο τραγούδια του «Renaissance» λόγω διαφωνιών σχετικά με το περιεχόμενό τους

Με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη σχετικά με το νέο τραγούδι της Beyonce, "Heated", το οποίο η τραγουδίστρια θα αλλάξει για να αφαιρέσει έναν προσβλητικό όρο, η Monica Lewinsky πρότεινε στην pop star να αλλάξει και έναν στίχο στην επιτυχία της "Partition", του 2015.

Το "Partition" κυκλοφόρησε ως το τρίτο single από το ομώνυμο άλμπουμ της Beyonce το 2015, και περιλαμβάνει έναν στίχο που παραπέμπει στο όνομα Lewinsky. Αναφερόμενη στο περιβόητο σκάνδαλο της Lewinsky με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Bill Clinton, η Beyonce τραγουδάει: «Μου έσκισε όλα τα κουμπιά, μου έσκισε την μπλούζα / Μου έκανε 'Monica Lewinsky' στο φόρεμα."

Η Jennifer Coolidge δήλωσε πως έχει κοιμηθεί με 200 άτομα χάρη στον ρόλο της στο «American Pie»

Η Lewisnky αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους στίχους σε ένα άρθρο του 2014 που γράφτηκε για το Vanity Fair, όπου είπε: "Ευχαριστώ, Beyonce, αλλά νομίζω ότι εννοούσες 'μου έκανε Bill Clinton στο φόρεμά μου". Τώρα, έχει αναβιώσει τη συζήτηση στο Twitter, απαντώντας στην είδηση ​​ότι η Beyoncé θα άλλαζε έναν στίχο στο τραγούδι "Heated", το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της, "Renaissance", που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Lewinsky δήλωσε ότι "έχει μάθει να αντιμετωπίζει επώδυνα ή ταπεινωτικά πράγματα" βρίσκοντας το χιούμορ σε αυτά και σημείωσε ότι ποτέ δεν είχε επισήμως επικοινωνήσει με την ομάδα της Beyoncé για να ζητήσει να αλλάξει ο στίχος.