Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει ότι ένιωθε ανασφάλεια στα γυρίσματα του "Friends"

06.08.2022
Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει ότι ένιωθε ανασφάλεια στα γυρίσματα του "Friends"
Η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματα της την περίοδο που γυριζόταν η δημοφιλής σειρά

Η πρωταγωνίστρια του "Friends", Lisa Kudrow, περιέγραψε το "τρελό" συναίσθημα που ένιωσε όταν γύριζε το επιτυχημένο αμερικανικό sitcom μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες Jennifer Aniston και Courteney Cox. Η 59χρονη, που απέκτησε παγκόσμια φήμη στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για την ερμηνεία της, αποκάλυψε ότι η αντίληψη του σώματός της άλλαξε σύντομα μετά το ρόλο.

Η Jennifer Coolidge δήλωσε πως έχει κοιμηθεί με 200 άτομα χάρη στον ρόλο της στο «American Pie»

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός είπε στο podcast του Popcrushed ότι έπασχε από σωματική δυσμορφία, προσθέτοντας ότι ένιωθε σαν "ραβδί" όπως η αδερφή και ο πατέρας της. "Δεν το έβλεπα. Δεν είχα μέση. Δεν το έβλεπα καθόλου. Νόμιζα ότι ήμουν πολύ αδύνατη", εξήγησε. "Και έβλεπα φωτογραφίες και έλεγα: 'Ουάου, οι φωτογραφίες παραμορφώνουν πραγματικά την πραγματικότητα'. Συνειδητοποίησα ότι δεν μοιάζω πραγματικά όπως νόμιζα ότι έμοιαζα. Αναρωτιόμουν αν πρέπει να χάσω βάρος και να κάνω δίαιτα".

Όταν ρωτήθηκε εάν τα μέσα είχαν αντίκτυπο στην αλλαγή της αντίληψής της, η Lisa είπε ότι "απλώς έβλεπε τον εαυτό της στην εκπομπή" και απλώς έβλεπε πώς φαινόντουσαν οι τρεις πρωταγωνίστριες. Πρόσθεσε: "Δεν προσπαθώ να πω ότι ήμουν υπέρβαρη. Δεν ήμουν. Απλώς δεν είχα ιδέα για το πραγματικό σχήμα του σώματός μου." Η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τελικά άρχισε να αποδέχεται το σώμα της μόλις έφτασε τα 40 της, λέγοντας στον εαυτό της: "Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι υγιής, αλλά αυτό είναι το σώμα σου και είναι εντάξει".