Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι είναι ισχυρότερο οικονομικά από ποτέ

07.08.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι είναι ισχυρότερο οικονομικά από ποτέ
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μπορεί να είναι ακόμα νεόνυμφοι, αλλά περνούν ήδη χρόνο χωριστά. Ο Affleck είναι απασχολημένος με την ταινία του με θέμα τη Nike στο Los Angeles ενώ η Lopez απολαμβάνει πολυήμερες διακοπές στην Ιταλία. Παρόλο, όμως, που οι δουλειές τους, τους κρατούν μακριά τον έναν από τον άλλο, αυτό δεν είναι που τους ανησυχεί.

Το δυναμικό ζευγάρι καταλαβαίνει ότι και οι δύο έχουν καριέρες υψηλών απαιτήσεων που πρέπει να φέρουν εις πέρας. «Το μόνο πράγμα που κάνει τη σχέση τους τόσο μοναδική είναι ότι ξέρουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τις απαιτήσεις τους», είπε μια πηγή στο Hollywood Life. Το να ξοδεύουν χρόνο εστιάζοντας στις δουλειές τους στον κλάδο της ψυχαγωγίας όχι μόνο τους κάνει «δυνατότερους» ως ζευγάρι, αλλά τους κάνει και πλουσιότερους. «Είναι τέλειο γιατί όταν είναι χώρια, βγάζουν υπερβολικά χρήματα», πρόσθεσε η πηγή. «Είναι μια ωφέλιμη κατάσταση για όλους».

Ben Affleck: Για ποιoν λόγο η μεγάλη του κόρη, Violet, δεν πήγε στον γάμο του με την Jennifer Lopez

Στα 17 χρόνια που ο Affleck και η Lopez ήταν χωριστά, έχτισαν και οι δύο δυνατά brands. Αν υπάρχει κάτι που έμαθαν από την επανένωση τους, είναι ότι οι Bennifer είναι πιο δυνατοί τη δεύτερη φορά. Επιτρέποντας ο ένας στον άλλο να έχει χρόνο για ατομικές δουλειές, απλώς εξασφαλίζουν περισσότερα χρήματα και ευκαιρίες για να απολαύσουν, να ταξιδέψουν και να εργαστούν με έναν πολύ ελιτίστικο τρόπο όταν είναι μαζί. Μάλιστα αυτόν τον τρόπο ζωής είναι βέβαιο ότι τον απολαμβάνει ένα ελάχιστο ποσοστό ανθρώπων και σίγουρα οι δύο αυτοί σταρ πιστεύουμε ότι βρίσκονται πολύ ψηλά σε αυτήν τη λίστα.

Ben Affleck: Ποια είναι η ανθυγιεινή συνήθεια του που δεν έχει καταφέρει να του κόψει η Jennifer Lopez

Η J.Lo και ο Affleck φροντίζουν να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου «μιλώντας, στέλνοντας μηνύματα, ή FaceTiming» ενώ βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο. Επίσης, δεν θα εκπλαγούμε αν μάθουμε ότι σχεδιάζουν την επόμενη μεγάλη μετακόμισή τους ως παντρεμένο ζευγάρι, επειδή η πολλή δουλειά γεμίζει τα πορτοφόλια τους με περισσότερα δολάρια. Πάντως το brand Bennifer επέστρεψε και φαίνεται ότι θα μείνει για τα καλά!