Άντζελα Γκερέκου: Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια παντρεύτηκε τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η φωτογραφία που μοιράστηκε

02.08.2022
Άντζελα Γκερέκου: Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια παντρεύτηκε τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η φωτογραφία που μοιράστηκε
Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκε την Άντζελα Γκερέκου και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο τελέστηκε ο γάμος του διάσημου ζεύγους και η νύφη άφησε εποχή για το ιδιαίτερα προχωρημένο wet look της, ενώ το εντυπωσιακό δανδελένιο νυφικό που φορούσε έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης - Άγγελος.

Φέτος είναι η δεύτερη επέτειος γάμου που περνά χωρίς τον Τόλη της και η ελληνίδα ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ και φρόντισε να τιμήσει τη μνήμη του με μια διακριτική και τρυφερή ανάρτηση, όπως κάνει κάθε μήνα στην επέτειο του θανάτου του αλλά και του γάμου τους, πια.

Την ημερομηνία γάμου τους στη λεζάντα, δυο καρδιές, μια λευκή και μία μαύρη και στη φωτογραφία τα χέρια τους πλεγμένα σε γκρο πλαν!

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 81 χρόνια ζωής με τον θάνατό του να βυθίζει στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα που ταξίδεψε δεκαετίες ολόκληρες με τη φωνή του.

Τόλης Βοσκόπουλος: Αντίο Άρχοντα - Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media